Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandra1880

Czy powinnam rzucic szkole i pojsc do pracy

Polecane posty

Gość aleksandra1880

Witam wszystkich, Jestem Ola, mam 18 lat i mieszkam za granica...chodze do tak zwanego collegu i niestety jestem bardzo niezadowolona, to znaczy szkola jest okej tylko ze dla mnie to za duzo, bardzosie stresuje, boje sie chodzic nie daje sobie rade..mowie juz dobrze po Angielsku ale to mnie przerasta. Chcialam rzucic szkole,znalesc sobie prace, oszczedzic pieniadze i wtedy wrocic do szkoly lub zrobic sobie odpowiednie kwalifikacje na np. nauczanie angielskiego, sa takie specjalne programy. Prosze niech mi ktos doradzi...wiem ze szkola jest najwazniejsza ale naprawde jestem nieszczesliwa...

Gość mlv
a co jest powodem skoro lapiesz angielski ? koncz szkole bo jak zaczniesz pracowac to nie bedziesz miala czasu na szkole ... pozniej beda tez dzieci...

Gość aleksandra1880
Nie wiem, nie ma jednego konkretnego powodu...poprostu boli mnie zoladek, boje sie...nie idzie mi ogolnie, to nie dla mnie :-( Wiem ze byloby ciezej wlasniedlatego sie wacham...boje sie ze cos nie wyjdzie, wydaje mi sie ze wolalabym zrobic sobi jakies kursy praktyczne...

Gość gość
szczerze? to że jesteś w UK to już jest dużo, ja bym poszła do pracy, ew zrobiła zawód... takie kursy jak mowisz moga byc przydatne 🖐️