Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sex po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Witam, Mam pytanie, jak wygląda sex po porodzie? Za dwa miesiące rodzę, boję się że później wszystko może wyglądać mało ciekawie. Mam nadzieję jednak że to co ludzie mówią to tylko wymysły. Czy u was wszystko wróciło do normy?

Gość gość
he he, jaki seks po porodzie?

Gość gość
Mam corke ma 14 mies. i jak dla mnie sex moglby nie istniec. Czekam az tylko skonczy,wogole denerwuje mnie to i nie sprawia wogole przyjemnosci (to moje 2 dziecko) ale kazda kobieta ma inaczej to zalezy duzo moim zdaniem od psychiki,moj mnie wkurza kompletnie nic nie pomaga przy dziecku i jest nierobem.

Gość lata_mi_to_koło_khymm
tu się szwędali po forum jacyś aseksualni ponoć, trzeba by ich popytać tzn ja się komuś chcę to niech pyta ;)

Gość gość
U mnie po porodzie sex nie isnieje mąż nie chciał podczas ciąży, to ja nie chce po porodzie hehehehhe. Jesli chodzi o mnie to nie czuje roznicy, mąż twierdzi że też, ale to nie to samo, człowiek wiecznie zmeczony, ja sie strasznie zapusciłam, czuje sie nie atrakcyjna.. synuś jak spi to jest milion ciekawszych rzeczy zeby nie uprawiac sexu.

Gość 7laila
Normalnie. Mąż przywiózł mnie i dziecko ze szpitala. Wieczorem, gdy położyliśmy się do łóżka spać, on na mnie wlazł :D

Gość gość
7laila, a potem wlazl na milion innych :D i przedtem tez :D jak smakuje c**ka kochanki, hmm? :P

Gość wiwewior
no u znajomej nie było seksu w ciąży bo zagrozona, po porodzie ona długo dochodzila do siebie, później miała blokadę psychiczna, karmila piersią i nie miała ochoty (podobno hormony tez maja w tym udział) no i mężus zaczal sobie szukac kochanek gdy dziecko miało dwa latka rozwiedli sie

Gość gość
Po porodzie 6 tyg trzeba odczekac z poczatku byl dyskomfort bo blizna byla dla mnie jakby bolesna ale z czasem to ustapilo. Fakt po 1 ciazy ciezko mnie bylo namowic do kochania sie z mezem ja ciagle zmeczona swiat krecil sie wokol dziecka.. naszczescie mam fajnego meza pogadalismy szczerze i zaczelam sie powoli odblokowywac to on mi uswiadomil ze wmomencie kiedy staje sie mama nie przestaje sie byc zona. Po 2 ciazy nie mialam juz problemu z dostosowaniem sie.

Gość gość
hiulul

Gość agnieszka343
a powiedzcie mi drogie kobietki, ja jestem w 3 miesiącu ciąży, mam 23 lata, to moje pierwsze dziecko, oczywiście nieplanowane ale już bardzo kochane :) czy po porodzie naturalnym narządy wyglądają jak przed po jakimś czasie? czy zostają blizny od ewentualnych nacięć i czy ogólnie jest tam tak... przytulnie jak przed porodem... wiecie co mam na myśli :)