Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość góralzpłocka

Leczenie kompleksów seksem z obcymi facetami

Polecane posty

Gość góralzpłocka

Dowiedziałem się ostatnio że moja młodsza siostra (22 lata, ja mam 30) straciła dziewictwo z jakimś obcym facetem którego dopiero co poznała. To zdarzyło się ponad rok temu, potem spała z innym obcym kolesiem kilka dni później, dowiedziałem się też że na imprezach zaliczała banię i lizała się z różnymi facetami. Wszystko to robiła jak wyjechała z domu od rodziców na kilka miesięcy. Przeżyłem szok bo moja siostra jest bardzo piękną dziewczyną ale zawsze byla nieśmiała i wrażliwa, zawsze to ja ją pocieszałem i zawsze wpajałem różne wartości, starałem się ją chronić i ostrzegać przed facetami bo wiem co moi koledzy mają w głowie. Generalnie ja nigdy nie chodzę do łóżka bez miłości bo nasz ojciec rozwalił rodzinę właśnie przez latanie po mieście myślę że przez to mam takie do tego podejście że nie wyobrażam sobie żebym miał dotknąć obcej baby poznanej chwilę wcześniej. A ona twierdzi że miała kompleksy i ze szukała bliskości i zrozumienia, że czuła się że jak nie prześpi się z kimś to zostanie starą dziewicą i że nikt jej nie chce więc chciała popróbować!! No ręce mi opadły i mam poczucie że albo ona zrobiła sobie krzywdę albo ktoś jej zrobił. Tłumaczyłem jej że jest śliczna i nie rozumiem jak mogła dać się tak poniżyć i być taka cyniczna. Całe życie była raczej taką ciapą i nie wiem jak ona w ogóle była w stanie to zrobić. Czy to jest prawda że ona może mieć takie kompleksy i że one mogą popchnąć ładną wrażliwą dziewczynę do takich totalnie cynicznych wyzutych z emocji działań?? Znam ją od urodzenia i gdyby mnie ktoś spytał jak się zachowa to powiedziałbym że nie doprowadzi do takiej sytuacji, pozna kolesia ok, poflirtuje z nim, może nawet da się wyprowadzić z klubu ale dałbym sobie rękę uciąć że nie pójdzie z nim na całość, że to przerwie myślac o konsekwencjach. Wiem że ona tego teraz żałuje i między innymi dlatego ze mną o tym gada no ale jak mam z nią o tym gadać jak ja nie potrafię tego zrozumieć?

Gość gość
i znowu Płock, siedlisko patologii

Gość gość
ten kija ma dwa konce drugi jest taki ze facet leczy kompleksy bzykaniem kazdej glupiej dypy jaka mu nie da w psyk 🖐️

Gość gość
Smutne, pewnie koledzy w szkole jej dokuczali i teraz ma zaniżona samoocenę.

Gość góralzpłocka
Wiem że po tych akcjach generalnie nie miala wyrzutów sumienia, czuła ulgę. Wyrzuty sumienia przyszły jak wróciła i poznała fajnego chłopaka, w sumie pierwszego sensownego i widzę że oboje są zaangażowani. Ona się teraz obwinia że nie poczekała i że on może się dowiedzieć o tym bo mają wspólnych znajomych na uczelni ktorzy byli z nią na tym wyjeździe. Też nie wiem co jej powiedzieć bo nie wiem na ile jest sobą teraz a na ile była tam na wyjezdzie. Doradziłem psychologa albo seksuologa raczej. Ciężko mi ją wspierać i żal mi tego chłopaka w sumie bo jakby się dowiedział uważałby ją za najgorszą. Jestem załamany tym że w wieku 30 lat okazalo się że nie znam własnej siostry i jak się okazało kobiet w ogóle :-/

Gość gość
albo brat który miał ją całe życie za ciapę

Gość góralzpłocka
No dobra ale kobiety powiedzcie mi jak to możliwe?? Ona jest nieśmiała i naprawdę bardzo wrażliwa, wiem bo zawsze ją pocieszałem, martwiła się rzeczami wręcz błachymi. Patrzę na nią i nie potrafię zrozumieć że tak cynicznie i tak bez szacunku się zachowywała. No jednak żeby poznać faceta, całować się z nim, dać się wziąć za ręke i zaprowadzić do łóżka to mija chwila czasu na zastanowienie zwlaszcza jak sie to robi kilka razy. To mi kompletnie do niej nie pasuje. Zwlaszcza że ja w tych sprawach mam kompletnie inne podejście a przecież wychowywali nas ci sami rodzice??

Gość góralzpłocka
ej dajcie sobie spokój z Płockiem wpisałem po prostu najgłupszy nick jaki mi przyszedł do głowy :-) Nie nie miałem jej za ciapę. Tak się zachowywała ale nigdy jej nie mówiłem że taka jest i całe życie wspieralem. No to moja siostra do cholery. Sam fakt że choćby teraz staram się jej pomóc*****szę jak idiota na forum licząc że ktoś napisze coś sensownego to chyba dowód tego że chcę jej pomóc.

Gość gość
kobiety maja pokraczna moralnosc, wiekszosc twierdzi ze musi sie wyszalec zeby potem nie załowac, ogolnie teraz kobiety nie reprezentuja soba zbyt duzo, co potem przekłada sie na to ze myslacy facet nie ma ochoty sie zenic :D no bo z kim

Gość gość
nieśmiałe i wrażliwe dziewczyny nie puszczają się z kim popadnie, widocznie taka już jej natura... lubi seks, jest łatwa i tyle.

Gość góralzpłocka
no dobra ja to wiem bo sam mam podobne podejście i powiedziałem jej że jej szanse na znalezienie porządnego faceta zmniejszyły się i oscylują w granicach zera. Potem to jakoś odkręcałem żeby jej nie dołować. Ale proszę żeby się wypowiedziały kobiety ktore może mają podobne doświadczenia z tym "leczeniem kompleksów" bo ja tego nie potrafię zrozumieć! Jak możliwe jest że ktoś wrażliwy i czuły w sumie szukający miłości może tego szukać z obcym facetem któremu przecież wiadomo że chodzi o seks? W moim męskim mózgu to jej chodziło o seks a nie o kompleksy a to mi do niej w ogóle nie pasuje.

Gość gość
kobiety szukające miłości i akceptacji na siłę, a jest ich mnóstwo, zawsze są łatwe... nie wiem dlaczego, myślą że seksem zatrzymają przy sobie faceta, natury kobiety nie zrozumiesz... one same siebie nie rozumieją. Najpierw szukają miłość, bzykają się z byle kim, wierzą w każde słowo faceta, zostają porzucone... często z dzieckiem i dopiero wtedy przychodzi im do głowy, że może jednak trzeba było szukać porządnego faceta.

Gość gość
Faceci robią to samo co ta mała i jeszcze się cieszą. przestań na nią tu wrzucać i zajmij sie swoim życiem

Gość gość
faceci robia to samo-- przeciez to wy trzymacie dostep do zrodęłka nie faceci, to wy pozwalacie na duzo, uczycie okreslonycn zachowan :D

Gość góralzpłocka
opanuj się bo mówisz o bliskiej mi osobie. Nie wrzucam jej niczego ćwoku i zajmuję się swoim życiem bo to moja siostra. Proszę o wypowiedz kobiety, normalne dojrzale ktore może w młodości miały takie zdarzenia albo się z tym zetknęły, może matki mające problemy z córkami. To kobiece forum czy facetów z kompleksami?

Gość gość
tak jak mówiłem kobiety maja pokraczna moralnosc, chocby zgotowały terror dzieciom w domu zadajac sie z idiota, zawsze wytłumacza sie tym ze to wina faceta :D no bo przeciez on jest zły a ona jest oszukana przez los :D

Gość góralzpłocka
I nie interesuje mnie co robią faceci. Ja tak nie robię, mój przyjaciel np. też nie. Moi koledzy różnie, nie powiem. ALE TO NIE JEST TEMAT TEJ DYSKUSJI.

Gość góralzpłocka
No i?

Gość gość150
widać, że idealizujesz swoją siostrę. Ciągle mówisz jaka to ona wrażliwa etc. Prawda jak sam widzisz jest inna - jest taką samą latawicą jak każda inna cichodajka. A to, że c***owiedziała o jakiś "kompleksach"... bo co innego miała c***owiedzieć? Że swędziała ją szparka? Że się nachlała i straciła kontrolę? Że chciała po prostu spróbować seksu? Zejdź na ziemię człowieku. Są laski, które się otwarcie puszczają z każdym, są dziewczyny cnotliwe, które uprawiają seks tylko z miłości bez żadnych przygód na jedną noc i są też takie laski jak twoja siostra - udają cnotliwe i wrażliwe a puszczają się jak te pierwsze z tym, że się z tym kryją. I dlatego nazywa się je CICHODAJKAMI :). I piszę to jako "dojrzała kobieta" bo takiej opinie chciałeś usłyszeć :).

Gość gość
gosc150 mysle,ze masz racje,ze to cichodajka a chlopak jak sie dowie to trudno, moze nie zerwie i nie bedzie to mialo znaczenia a jak zerwie to sie dziewcze myslec nauczy i przewidywac swoje dzialania. Seks nie jest zly tylko trzeba go uzywac z glowa;-)

Gość gość
Kobieta swoje poczucie atrakcyjności,siły kobiecej czerpie z dobrej relacji z ojcem.Jesli ojca nie było,lub ta relacja nie była dobra,to kobieta jest "złamana".Nie wierzy w siebie i swoją kobiecość.Szuka potwierdzenia atrakcyjności ,szuka miłości na siłę i tak ślepo,że ładuje się w beznadziejne sytuacje,wlaśnie takie,jak chodzenie do łóżka z nowo poznanym facetem,bo powiedział parę pięknych słówek,czy spojrzał jak na bóstwo... To nie jest cynizm,to desperacka,nieświadoma chęć bycia kochanym.To podświadome i trochę poza kontrolą.Denerwują mnie te chamy jednoznacznie okreslające ją jako dziwkę,jakby nie mieli pojęcia o uczuciach,psychice,podświadomośc****sychologii.Jakby wszystko dla nich było takie prymittywnie proste-swędzi ją to poszła z kims... A dlaczego ją "swędzi"??Co się za tym kryje?Przecież jak była dziwicą ,to nie wiedziała,co ją czeka.Chciała tylko trochę uczucia i w ramionach mężczyzn znalazła namiastkę.Pewnie świadomie wie,że to droga donikąd i ,że się oszukuje,że dostaję jakieś uczucia,ale nią rządzi podświadomość.Każe jej szukać tych męskich ramion,bo wtedy przez krótki moment ma złudzenie ,że jest bezpieczna i kochana.To tragiczne:(

Gość gość
dobre relacje z ojcem bla bla, kazdy madrzejszy psycholog zabije cie smiechem, kocham takie dretwe tlumaczenia, zwykła chec zrobienia sobie dobrze, nie podciagajcie pod to miłosci, kobiety tez potrzebuja seksu wiec po co udawac ze jest zawsze szukanie miłosci :D roznice miedzy poszczegolnymi kobietami i mezczyznami sa tkaie ze jedni parza sie jak króliki nie myslac o konsekwenkcjach czy przyszły pokoleniu, a inni potrafia sie cieszyc seksem w sposob, ktory nie ciagnie za soba niepowołanych konsekwenkcji

Gość gość
gość wyżej ma racje. Zresztą teraz co druga/trzecia kobieta miała albo zły kontakt z ojcem albo tego ojca nawet nie było. I jakoś nie widzę by te prawie 50% kobiet musiało się puszczać by sobie poprawić samoocenę :D Psychologowie z doopy wzięci. Albo się jest k***iszczem z natury albo nie.

Gość poczta polska
to chyba jakaś nowa, eksperymentalna metoda leczenia. Siostra jest zatem pionierem. gratulujemy Siostrze i Siostry :classic_cool: 🖐️

Gość gość
Słuchaj, a może ona poprostu lubi seks a do teraz się cykała bo tak ją wychowali. Co ty myslisz, że seks lubią tylko cyniczni zwyrodnialcy a już wrażliwi romantycy to nie mogą sobie bzyknąć. Daj jej spokój. Bzykanie dla bzykania jest super, seks jest dla ludzi, nie oceniaj, niech będzie szczęśliwa.