Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hania11 a

czy taki facet moze sie zmienic

Polecane posty

Gość hania11 a

witam. czy facet ktory od zawsze lubil kobiety nie skupial sie na jednej tylko skakal z kwiatka na kwiatek interesowaly go imprezy seks alkohol to czy teraz w wieku 26 lat mogl nagle sie zmienic? 4 lata temu poznalam go i spotykalismy sieokolo 3 miesiecy pozniej sie "rozstalismy" tzn utrzymywalismy kontakt ale on chcial spotykac sie ze mna wylacznie na seks mi to nie pasowalo no i utrzymywalismy kontakt smsowy i raz na jakis czas spotykalismy sie pogadac. teraz od jakiegos miesiaca zaczelismy sie spotykac czesciej i powiedziala ze sie zmienil ze chcialby ze mna sorobowac cos na nowo zbudowac ja oczywiscie nie uwierzylam w to i nie uwierze ale troche jednak mnie to zaciekawilo i chcialabym poznac wasze opinie na temat "takich" facetow. moze znacie takiego ktory faktycznie sie zmienil?

Gość donatella versace
kazdy moze sie zmienic ale nie kazdy chce 🖐️

Gość gość
zmieni się specjalnie dla ciebie tak jak żaba zmienia się w księcia, idiotko

Gość hania11 a
to bylo pytanie do osob normalnych a nie do idioto badz idiotek

Gość gość
a bywal w zwiazkach?

Gość hania11 a
no z tego co mi wiadomo to takie przelotne romanse po max 3 miesiace

Gość gość
Zalezy co powodowalo to, ze byl dymaczem. :)

Gość hania11 a
hehehe tego nie wiem ale wiem ze sporo mial wlasnie takich dziewczyn. mam tez takie wrazenie ze jak byl mlodszy to byl bardziej przystojniejsy a teraz ma pare kg wiecej i byc moze juz tak dziewczyna na niego nie "leca" i postanowil sie ustatkowac****adlo na mnie :)

a ja mysle, ze tak.Mozna sie zmienic, bo zacznie czlowiekowi zalezec na stabilizacji, na budowaniu przyszlosci , na stalosci uczuc. Skakanie z kwiatka na kwiatek niczemu nie sluzy , rozwala Psyche, powoduje niesmak i rozgoryczenie.Uczucie pustki jest wszechobecne . Powoduje wypalenie od "srodka" . Ktos rozsadny zawroci z tej drogi , bo ta droga jest do nikad .

Gość gość
Dymanie wszystkiego to na ogol oznaka slabosci i duzych problemow psychologicznych.:)

Gość gość
zapamiętaj: żaden facet, dla żadnej kobiety nie jest w stanie przeobrazić się w kogoś, kim nie jest. jeśli jest dymaczem, to nim pozostanie (chyba, że zacznie się leczyć), to dotyczy też alkoholików, chociaż ci mają okresy przerw w życiu, jednak zawsze wracają do nałogu, narkomani to samo, ale oni lądują szybciej kilka metrów pod ziemię i nie fascynują nikogo.

Gość hania11 a
wlasnie tez mi sie wydaje ze to jest jego nalog. sam sobie z tym nie poradzi. moze tylo mu sie wydawac ze bedzie robil inaczej ale wroci do tego...

Gość gość
On pewnie ma BARDZO powazne zaburzenia. :)