Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blada kreska cztery dni z rzedu

Polecane posty

Gość gość

hej mam pytanie... robilam testy cztery dni pod żąd i za kazdym razem kreska jest, ale bardzo blada. To znaczy sie robi ciemniejsza, ale tak naprawde mega nieznacznie. w dodatku nie widac jej nigdy od razu, tylko dopiero po trzech czterech minutach zaczyna sie bardzo blado cos przeswitywac. co to znaczy, za wolny przyrost bety????

Gość gość
ap ap ap

Gość gość
to znaczy ze jestes w bardzo wczesnej ciązy, cykl Ci się opóxnił i to dopiero mega początek

Gość gość
no nie wiem... jak bylam w ciazy z coreczka (teraz mala ma 1,5 roku) to najpierw byl blady test, ale juz dzien poxniej znacznie wyrazniejszy... a tu ciagle takie dziwne bladzizny... a jestem jusz trzy dni po terminie okresu...

Gość gość
Mój lekarz zawsze powtarza że nieważne czy kreska jest blada czy nie, jak jest to znaczy ciąża.

Gość gość
no to ze jest, to nie mam watpliwosci, zreszta okres mi sie spuznia. kreska z dzisiaj tez jest rozowa, ale rozumiecie, chodzi o to, ze tej kreski nawet nie ma od razu. musze czekac i czekac, prawie do konca czasu tych pieciu minut, dopiero potem zaczyna troche ciemniec. pierwszefgo chcialam zrobic zdjecie, to nawet nie bbylo widac na aparacie, dopiero wczoraj bylo lekko widac, dzisiaj jest ciut lepiej, ale to wciaz nie takie: ooo, po dwoch dniach juz jest ciemniejsza, suuuper. cos mi tu jest nie tak......

Gość gość
Najprawdopodobniej jestes w ciazy :) ja tez tak mialam kreska pokazywala sie po chwili i byla bardzo blada... zrobilam 5 testow kazdy inny i zawsze byla kreska... nie wazne czy blada czy mocna jak sie pojawi oznacz to ciaze

Gość gość
ale te 5 testow robilas od razu czy kilka dni pod rzad?? bo o to wlasnie mi chodzi. gdybym zrobila od razu to bym sie nie zdziwila, wiadomo, ale ze tyle dni...

Gość gość
idz do lekarza ale bankowo jestes w ciazy :) az mi sie przypomnialo jak to bylo ze mna jeden wielki szok i niedowierzanie... ja do dzisiaj nie wierze, ze nosze w sobie nowe zycie <3

Gość gość
3 testy zrobilam tego samego dnia (dwie kreski ale slabe ) kolejny dzien 4 test i piaty juz po wizycie u gina bo nie wierzylam hehe

Gość gość
dla mnie nie az taki szok, bo wlasnie zaczelismy staranka, ale boje sie, ze poronie, jak cagle takie blade testy . chyba wczoraj tu czyatlam o jakims wolnym przyroscie bety i ze to nie wruzy nic dobrego.

Gość gość
no ale ten 4 i 5 to juz pewnie mocne byly...

Gość gość
to nie znaczy jaki kolor ma kreska jak jest to jest :) to tz ciaza wczsna

Gość gość
a co myslicie o tym, zeby isc na to badanie z krwi i sprawdzic dwa dni pod rzad, czy wszystko jest ok?

Gość gość
ej, a moxe macie jakies zdjecia swoich testow??? to bym wam podeslala moje zdjecie z dzisiaj najwyrzej i same byscie ocenily, chyba mam jeszcze jakies stare tzn z poprzednich dni

Gość gość
ap ap ap