Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaaaa25

czego chce ten facet

Polecane posty

Gość Onaaaaa25

Witam, Potrzebuje pomocy sama nie jestem w stanie myslec trzezwo tydzien temu poznałam faceta na czacie od razu mi przypadl do gustu:) potem dzwonił do mnie 3 dni non stop długo gadalismy :) potem sylwester i oboje wiedzielismy ze bedziemy troche zajeci wiec kontakt osłabł. Potem tydzien ciszy az do wczoraj! znowu zadzwonil z pytaniem czemu sie do niego nie oddzywam? a on? i znowu gadalismy do poznych godzin nocnych dzisiaj chce sie ze mna spotkac w sumie tak mi powiedzial wczoraj.... z tym ze do 22 jest w pracy (mieszkamy niedaleko, jakies 15 min) HELP :(

Gość Onaaaaa25
śmieszne haha.......

Gość gość
pewnie ma laske albo inny plan A, a ciebie trzyma jako kolo zapasowe, tez sobie poszukaj jeszcze innego i z nim pisz,a noz widelec cos wyjdzei z tego,a na tego sie nie nakrecaj :P buzka

Gość Onaaaaa25
laski nie ma mamy wspolnych znajomych tak sie trafilo hehe, tylko go czasem nie potrafie ogarnac raz chce bardzo a potem cisza?? ale dzieki tego sie bede trzymac odbierac telefony i sie nie bede nakrecac :D

Gość gość
mam to samo, moze krecisz z moim facetem :)

Gość Onaaaaa25
widze ze oni tak maja;D "moj" ma 30-stke a twoj?

Gość Onaaaaa25
Mój poznany ma już 42 lata i jest bardzo seksowny, mysle kiedy będzie pierwszy raz z nim ale na to jeszcze przyjdzie pora.

Gość gość
26 lat i nie wiem czy jest moj, staram sie nauczyc zyc z mysla, ze nie jest moj i szukac innego ;)

Gość gość
stary dziad jak dla ciebie :P sama mam 32 i dla mnie byl by za stary,nie masz ojca, ze sie za takich bierzesz?

Gość gość
a jakze ah milosc to jest no na serio no jak to tak mozna robic bo ja w ogole tego nie rozumiem tak ❤️ www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Gość Onaaaaa25
napisac do niego czy czekac az on to zrobi? i z tym 42 to podszyw moj ma 30 dzisiaj skonczyl heh

Gość gość
nie pisz, bo sie tylko dowartosciuje i cie oleje, czekaj az bedzie aktywny ;)

Gość Onaaaaa25
wiem tylko on mi wczoraj powiedzial ze z mojej strony nie ma nic bo to on zawsze zaczyna pisac i dzwonic w sumie prawda tylko raz zaczelam ja.... ale ok nie napisze choc mnie korci bo ma dzisiaj urodziny , zyczenia zlozylam wczoraj po polnocy jak jeszcze gadalismy a teraz chcialam napisac esa :D