Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIGDY nie umawiajcie się z facetami z czatów

Polecane posty

Gość gość

Tam przesiadują zboczeńcy, psychopaci i kompletni DEBILE :( ja spotkałam się z trzema i ZALUJE nie pytajcie czemu, nie wiem, dalam sie namowic, bylam naiwna, glupia myslalam ze tam są tez jacys normalni ale skąd :O 99% czatowiczów to poyeby, na portalach randkowych 70% to ludzkie szambo

Gość gość
ja poznalam bardzo fajnego faceta :P nie wszyscy to debile choc to ok 99%

Gość gość
A co sadzicie o gosciach ktorzy oglaszaja sie na badoo?

Gość gość
sa tragiczni i gl zonaci, ktorzy szukaja skoku na boku

Gość gość
A kobiety to lepsze?

Gość gość
pewnie ze lepsze

Gość gość
Albo pasztety, albo durne księżniczki z dyskoteki. 95% Z 5% w miare normalnych sie trafi, ale pewnie czesto sa tam dla zabicia czasu.

Gość gość
czaty nie sa po to zeby szukac kogos do zwiazku

Gość gość
własnie badoo, ktos ma tam kont? Albo miał? Ja sie waham czy założyc

Gość Joker z batmana
takiie portale to nie jest dobry pomysł choc kazde miejsce jest dobre, jedni sobie robia z was jaja a ci co podrywaja to kompletne debile :D rzadko cos utraficie, w dyskotece tez lipa...

Gość gość
ja mam i powiem to samo,duzo tam zboczencow,zaprasza cie taki na skypa i zamiast twarzy widzisz go bez spodni,coraz rzadziej tam wchodze,teraz mam tam znajomego z mojego miasta i piszemy,wczoraj mi napisal ze bardzo duzo kobiet interesuje sie tylko tym jak ma duzego,widac nie tylko faceci maja zwoje poprzestawiane

kurde, umawiac sie przez neta to trzeba UMIEC... przeciez czesto, juz z poczatkowej gadki zajezdza od faceta perwerem... ja jestem bardzo wybredna w nich, i najpierw chce porozmawiac dluzej, zanim sie umowie.. i puki co, bylo pare "niewypalow", ale nie jakis strasznych - zwyczajnie, nic miedzy nami nie "kliknelo"... na jednym spotkaniu sie skonczylo i tyle. ale poznalam tez sporo fajnych facetow, niektorzy sa moimi przyjaciolmi do dzis. wszytsko z glowa dziewczyny, musicie sluchac swojej intuicji!

Gość gość
Wiecie co? 3 tygodnie temu rozstalam sie z facetem. Bylam z nim dwa lata kochalam i nadal kocham ale wyjechal mi z tekstem ze nie dojrzal do zwiazku etc. patrze pare dni, a jasnie pan juz na badoo jest. Najlepsze zdjecie dowodowe ha a facet ma 33 lata...okazal sie jak teraz nie spojrze c***a. Bez pracy ambicji planow zyl z mamusia bo tak mu wygodnie...chcialam go zmienic bynajmniej pomoc i g...z tego wyszlo. Szukaja sponsorek albo zakompleksionych panienek. Wszyscy na czatach to dziwni kolesie.