Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleżanka szmaty

Moja koleżanka do szmata

Polecane posty

Gość koleżanka szmaty

Poszła do łóżka z jakimś debilem, po chyba miesiącu znajomości (?) Poleciała szybko do gina po tabletki, bo myślała, że to już związek :D:D:D Gościu ją p******* przez 2 tygodnie a potem zostawił :D:D:D Biedna wróciła do byłego, którego wcześniej rzuciła :( a ten następny kretyn zamiast kopnąć ją w d**e to wrócił do niej :O a ona w miedzyczasie spotykala się z jakimś p*****m poznanym na imprezie :O

Gość samiec alfa 91
A ty musisz tarmosić bobra bo nikt cię nie chce :D

Gość gość
Takich idiotek nie brakuje :D Nie masz swojego życia?

Gość gość
szmata , bardzo przydatna rzecz

Gość gość
stad wiesz, ze szmata bo sama jestes taka, zalosne to twoje ocenianie innych, wez zajmij sie swoim zyciem

Gość gość
Moja koleżanka miała już tyle uji w dupi że ohoho ona sie z tym nie ukrywa o wszystkim mi opowiada i widziałam tej jej niby chłopaków a każdy koleś który się nią interesował dostawał jej c**eczkę w domu rodzinnym rodziców w wieku 21 lat już sprowadzała kolesi nie wiem co na to jej matka ale w roku z 5 nowych kolesi miała i każdy miał być tym jedynym i każdy zamieszkiwał razem z nią w domu jej rodziców . Więc autorko tego chyba nie przebijesz

Gość gość
No i czego tu zazdroscic albo sie zachwycac. Hiv zbiera zniwo jak cholera z tka choroba sie zyje nawet 10 lat nie majac objawow. Wystarczy ze jedna osoba jest zarazona to potem leci tasmowo.

Gość gość
czy mozna tak bo nie rozumiem tego i jjus jak to tak mozna robic bo ja w ogole tego nie rozumiem ❤️ www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Może uważa cię za przyjaciółkę od serca:D ? A ty niby ją rozumiesz, przeżywasz z nią jej rozterki, a za plecami obrabiasz jej d**ę. Może ona jest puszczalska, ale ty jesteś po prostu świnia.

Gość gość
to rzeczywiscie ma syf zamiast mozgu ale ja tez taka jedna znam podobnie ;) nie mam dla takich wsparcia ani czasu

Gość lililajka
mnie nie przebijecie :classic_cool: moja kuzynka jest taka szmatą, że zrobiła sobie dziecko w wieku 16 lat no ale spoko wyszła za mąż za ojca dziecka, w tym czasie spotykała się za jego plecami z facetami, nawet z kumplem z pracy jego :D na zabawie pewnej była bez męża (ten frajer ją puszcza wszedzie samą) i tam zrobiła sobie taki wstyd, jako matka już 4 letniego dziecka, podbijała to kolesi, ponoć jednemu na przedszolu dobrała się do spodni, na kolana właziła każdemu, a mąż i dziecko w domu :D :D :D :D nastepnie zaszła w ciąże kolejną, gadają, że to dziecko jednego z tych kolesi z imprezy :D i co??? nic sie nie zmienila :D ma dwojkę dzieci, 21 lat i dalej spotyka się z kolesiami na seks, opowiadała mi, że odkąd jest z swoim mezem zdradziła go z 5 kolesiami. On nic nie wie :D ale ostatnio przebili wszystkich.... byli na imprezie i zamienili sie partnerami tzn jej maz bzykal zone znajomego, a ten znajomy ją :D miała to być jednorazowa akcja ale ona z tym kolesiem dalej się dupi, dalej są razem... tylko szkoda tych dzieci.... PATOLOGIA :D każdy na wsi ją ma za szmatę, aż mi wstyd... że to moja rodzina :O

Gość lililajka
mnie to nie grozi 🖐️