Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JESTEM ZALAMANA STUDNIOWKA POMOZCIE

Polecane posty

Gość gość

Niedawno rozstałam się z chłopakiem z którym byłam 4 lata... Studniówkę mam 14 lutego a do poniedziałku trzeba deklarować z kim się idzie i wpłacić resztę pieniędzy(zaliczke już zapłaciłam) . Z byłym chłopakiem mieliśmy się złożyć po 190 zł . Teraz nie wiem co zrobić bo nie dość że nie mam partnera na studniówkę to również nie mam tyle pieniędzy żeby do poniedziałku zapłacić taką kwotę. Wszyscy z mojej klasy idą na tą studniówkę i do tego z osobami towarzyszącymi... Ja już nie wiem co robić ;( doradzi mi ktoś? błagam

Gość gość
no tak czego ja się mogłam spodziewać po ludziach z kafeterii..... nie dość, że przeżywam to rozstanie to jeszcze zostałam z palcem w d***e na ostatnią chwilę.... a zależało mi na tej studniówce ;<

Gość gość
possać możesz zj***e

Gość gość
no, widze same dałniątka tutaj mamy;)

Gość gość
Ja miałam podobną sytuację i poszłam sama. Bawiłam się super.

Gość gość
spróbuj jakoś wykombinować kasę i zaproś jakiegoś kolegę. Ja za swoją osobę towarzyszącą płaciłam sama i nie wymagałam, by mój facet sam to sobie opłacił.

Gość gość
Źle to rozegrałaś. Ja planowałam rozstanie z ówczesnym chłopakiem, ale poczekałam sobie. Wiedziałam, że będzie płacił za moja studniówkę i biżuterię oraz alkohol i taxy, dlatego rozstaliśmy się tydzień po. 'Czarę goryczy' przelał fakt, że idiota zgubił aparat foto z moimi zdjęciami i nie mam ani jednej pamiątki. Było to lata temu.

Gość gość
Popytaj w innych klasach, może będzie jakiś chłopak bez pary.

Gość gość
może masz jakiegoś kolegę, kuzyna, sąsiada, którego możesz zaprosić ? ewentualnie jeśli nie masz z kim iść zawsze możesz poprosić o zwrot kasy i nie iść koleżanki nie mają jakiś braci ?

Gość Aktuariusz Dariusz
Jak jesteś ładna to ja z Tobą pójdę - płacę za nas oboje, dojazd, hotel po i resztę d**ereli. Oczywiście liczę na seksik po ;)

Gość Aktuariusz Dariusz
Odezwij się na maila: mjxxx1 (at) wp.pl

Gość gość
autorko,nie panikuj zaplac tylko za siebie,na studniówce młodziez bawi sie takze w grupie na pewno będa samotni chłopcy i na bank będziesz sie dobrze bawić namawim cię byś wybrala sie sama,nikt Ci wstydu nie przyniesie,nie popsuje nerwów,licze na Twoja odwagę nie jedna studniówkę miałam i doradzam Ci z ze szczerego serca czasami na studiówce pary rozchodzą się,wychodzą z niej z nowymi partnerami

Gość gość
idż sama ,proś do tańca profesorów i będziesz się świetnie bawić mówię to z własnego doświadczenia

Gość gość
nie byłam na studniówce - za cene 400zł od pary plus buty sukienka torebka kosmetyczka frayzjerka itp siedziałam tydzień w zakopanym na nartach ze znajomymi :D było z***biście

Gość gość
z godz 14:45 w mojej klasie mialam takie osoby,ktore przyszły w jedynkę i ręczę Ci,ze do dnia dzisiejszego studniówkę wspominają z sentymentem Naprawdę nie rozpaczaj,wez sobie aparat fotograficzny,zrób sobie mnóstwo zdjęć z kolegami,koleżankami i po latach zaczniesz uśmiechać sie na ich widok,to będą miłe wspomnienia a chłopaka poznasz np na studiach,w klubie,w pracy pozdrawiam! powodzenia