Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafał  20l

Poszukuję starszej Pani do 45 lat

Polecane posty

Gość Rafał  20l

Witam, jestem młodym chłopakiem, który ma ochotę na przygodę z dojrzałą kobietą. Jestem otwarty na wszelkie propozycje. Proszę nie pisać postów tego typu (Że za młody jestem itd). Wiem czego chcę i nie oczekuje, że jakaś odpisze, ale kto nie szuka ten nie znajdzie. Kontakt: jackass284@wp.pl

Gość gość
starsza pani do 45 lat ?:D to jka do 45 jest starsza to taka po 50 to twoim zdaniem powinna juz nie zyć ? ty nie jesteś młodym chłopakiem tylko smarkiem z mlekiem pod nosem i za książki sie lepiej bierz a nie babmi zajmuj :D

Gość Rafał  20l
Proszę uważniej czytać. Prosiłem żeby nie pisać postów tego typu. Nie każda kobieta tak myśli. Po za tym pracuje od 2 lat a szkołę kończę zaocznie. Mimo mojego wieku, którym się sugerujesz i twierdzisz, że jestem smarkiem prawdopodobnie zarabiam więcej od ciebie i było by ci głupio się przyznać do tego, że taki "smark" lepiej ogarną sobie życie od ciebie.

Gość gość
i właśnie tą wypowiedzią udowodniłeś że jesteś niedojrzałym smarkiem :) poza tą rzekomą kasą nie jesteś w stanie nic zaoferować dojrzałej kobiecie, na kasę lecą tylko d*****.

Gość gość
hahaaaa szukasz starszej pani,nie lepiej byloby pominac slowo starszej kobiety sie czuja urazone,mamy prawo bo nikt nie moze do nas mowic ,starsza pani,ja 43latka

Gość gość
prawdopodobnie ..:D słuchaj smarkaczu ,zamiast za babami się w necie uganiać lepiesz szkołę skończ bo jak ci " uroda " opadnie to ani pani starszej nie zarwiesz ani nawet młodszej :D

Gość gość
matka wie , ze sie chcesz łajdaczyć w necie ?

Gość gość
jak jesteś taki bogaty (0_0.. mimo 20lat) to kup sobie starszą panią. Takie też sie ogłaszają na erotycznych portalach. Nie szukaj darmowej nauczycielki, bo nauka i szkolenie małolata też kosztuje.

Gość Rafał  20l
Wypraszam sobie teksty typu "poza tą rzekomą kasą nie jesteś w stanie nic zaoferować dojrzałej kobiecie". Nie znasz mnie i twój post jest bardzo nie smaczny, aczkolwiek przepraszam jeżeli uraziłem jakąś Panią używając słowa "Starszej". Twój post uraził mnie, ponieważ brzmi tak jak byś myślała, że oferuje pieniądze. Jest mi bardzo przykro, że tak płytko potrafisz myśleć. A co do postu "matka wie , ze sie chcesz łajdaczyć w necie ?". Moja mama nie żyje od 5 lat a od 3 lat sam sobie radze i pomagam młodszym braciom. Proszę o czytanie tego co napiszecie z 3 razy za nim kogoś urazicie. A co do szkoły niestety nie mam czasu, nie każdy ma tak dobrze żeby sobie na to pozwolić.

Gość gość
Przecież to jest jakiś podszyw pod 20-latka

Gość Rafał  20l
793240332 Zadzwoń jak nie wierzysz.