Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówkaZAŁAMNAzakochana

Co jest miedzy nami

Polecane posty

Gość gościówkaZAŁAMNAzakochana

Witajcie-pierwszy raz pojawiam się na takim forum z pytaniem.. Po krótce opis chodzi o sprawy sercowe-ja 25 lat on 25 lat.. znamy sie od 9 lat ale nasza znajomosc byla taka bez wiekszego szalu-mamy wspolnego przyjaciela ale sami ze soba nigdy za duzo nie rozmawialismy. W sierpniu roku zeszlego (2013:P) spotkalalm sie z nim na imprezie przypadkiem.. od dnia tamtej imprezy cos zaczelo sie dziwnie dziac zaczelismy ze soba duzo pisac na fb nie byo dnia bez rozmow.. ale ze on byl zakochany w kolezance nie bralam go pod uwage jako potencjalnego partnera. od polowy wrzesnia kolezanka byla juz zapomniana a my fantazjowalismy seksualnie-wirtualnie.. az umowilismy sie na sex. zero pozalunkow przytulania sam seks. cos strasznego ;p spotkalismy sie tak raz za drugim naszym spotkaniem byla noc pelna pocalunkow i przytulania bez seksu.. teraz widujemy sie minimum raz w tygodniu.. czasami sam z zaskoczenia do mnie przyjezdza.. jak jestesmy razem caly czas patrzy mi w oczy.. dotyka mnie.. codziennie ze soba rozmawiamy,piszemy do siebie.. czasami napisze mi ze teskni za mna.. a jak sie kochamy caly czas tak gleboko patrzy mi w oczy ze zwariowac z rozkoszy mozna.. jak jest obok czuje ze jestem wazna dla niego..ale jak nie jest obok mam wrazenie ze to co bylo jak byl to zeby "pobzykac".. do teo jak dzwoni jego matka mowi np"jestem u kolegi" czy on cos do mnie moze czuc czy to tylko seks a ja musze zaczac powaznie panowac nad uczuciami??

Gość gość
widac, ze cos czuje. jeszcze troche i pewnie bedziecie razem oficjalna para ;)

Gość autorkapostu
czy powinnam mu ze cos do niego czuje?

Gość gość
to zboczeniec moze jest jesli cie dotyka :o

Gość gość
Mocno cię maca ? Czy aby wystarczająco mocno? Palce TAM wkłada ?

Gość gość
A jeśli już wkłada to czy wącha te palce,oblizuje ?