Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwony maly mis 2323232323

jak szybko pozbyc sie goraczki poradzcie

Polecane posty

Od wczoraj mam gorączkę, może nie największą bo waha się ciągle 37,5-38. Jednak mimo to, naprawdę źle się czuję. Pobolewają mnie plecy z tyłu na dole (nerki?). Ogólnie boli mnie całe ciało wszystkie mięśnie. I najbardziej gardło. Jak się do jutra wyleczyć? Dziś wziełam wolne na telefon, jutro nie chcę już brać, zaczęłam nową pracę... Pomóżcie proszę.

Gość samiec alfa 91
Podobno surowy ziemniak zbija gorączke.

niestety, do lekarza pójść dziś nie mogę więc odpada, a muszę jakoś przeżyć jutro 8h w pracy... Scorbolamid nie pomaga - brałam co kilka godz po 2 tabletki. Czy mogę lączyć scorbolamid z ibupromem bądź aspiryną? Czytam czytam... i nic ;)

też o tym słyszałam, jednak nie wiem czy to sprawdzone. Jeśli ten ziemniak zabrał by mi też ból głowy, gardła i pleców to chyba bym się skusiła. Jeszcze nadodatek mam dziś kolęde, a ja w rozsypce. ;)

Gość jhgfrtyujk
zjedz surowego ziemniaka o wylądujesz na pogotowiu, ziemniaki się jadło żeby własnie gorączkę mieć, poza tym wymioty i biegunka no ale jak chcesz. A gorączkę zbijesz pyralginą!!! Weź i szybko spadnie, poza tym może po prostu idz do lekarz po l4 i wykuruj się w domu.

Gość gość
bez czarny kwiat imbir to domowe sposoby nna goraczke

Gość gość
nie mogę właśnie, nie chcę ryzykować i l4 brać w pierwszym miesiącu... a aspiryna pomoże? bo fervex, coldreks itd to nie działa... Z tym ziemniakiem to wiem, w szkole kiedyś tak mówili i nie zrobiłabym tego przecież. ;)