Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś tak jak ja powinien się teraz uczyć do sesji

Polecane posty

Gość gość

Ale tego nie robi bo mu się nie chce? Jutro mam zerówkę a w czwartek zaliczenie z angielskiego, tak mi sie nie chce uczyć :( to już 4 rok studiów

Gość gość
Ja mam to samo i jestem na 5tym...

Gość gość
też tak masz, ze z roku na rok coraz bardziej nie chce ci się uczyć? bo u mnie tak własnie jest.. skoro już teraz moje chęci do nauki są zerowe, to na 5 roku będą już chyba ujemne :O chciałabym już skończyć te studia i mieć swiety spokoj

Gość gość
A co studiujecie? Nie lubicie swojego kierunku czy co?

Gość gość
Ja nawet myślałam nad rokiem przerwy... Ale trzeba się przemęczyć. Zakupiłam dzisiaj sesję i muszę się w końcu zmobilizować;)

Gość lililajka
ja jutro mam kolo z ang pokutrze egzamin i w piatek takze kolo z analizy i sie nie ucze :( nie jestes sama!

Gość autorka tematu o sesji
Ja studiuję Finanse i rachunkowość. Lubie moje studia ale po prostu juz nie mam sil sie uczyć, już coraz wolniej przyswajam material, coraz trudniej mi się skoncentrować i przede wszystkim coraz trudniej mi się zabrać do nauki. Jestem już zmęczona po tylu latach nauki, wolalabym juz chyba pracować, przynajmniej teraz bym mogła bez wyrzutów sumienia się polenić,a tymczasem nie dość że jestem po całym dniu zajeć, to jeszcze się musze uczyć na egzaminy :O

Gość gość
Ja też studiuję ten kierunek:)

Gość lililajka
ja jestem na drugim roku, jeszcze 1,5 jakos sie przemecze i dalej nie ide szkoda zycia na nauke poza tym nie chce mi sie juz chodzic na zajecia uczyc itd

Gość gość
ja mam w pt koło z biochemii i wyebane :classic_cool: nauka padła mi na mózg więc robię dłuuuugą przerwą 😭

Gość lililajka
a ja studiuje ekonomie ! :) i mam takie same zdanie jak twoje, to jest przemeczenie materialu, od dziecka czlowiek sie uczy limit sie wyczerpał

hehe to widze, że ta sama branża :D może nawet ta sama uczelnia :P gdzie studiujecie?

Gość gość
Ja powinnam pisać pracę mgr i mi się nie chce, z dnia na dzień przekładam i chyba jakieś zaliczenie jest w spbotę;/

Gość lililajka
Polibuda Opole :D a ty?

SGH :O