Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ula24

Boje sie ze moge byc w ciazy POMOCY

Polecane posty

Gość Ula24

Wczoraj uprawialam petting z chlopakiem, jego s****a wytrysla na przescieradlo. Jakies 5, 10 minut pozniej ubierajac sie siedzialam na tym przescieradle. Dodam ze byl to ostatni dzien okresu lub juz jego koniec. Czy moge byc w ciazy? Pomocy! Bardzo sie boje, nie jestem gotowa na ciaze...

Gość gość
nie ma szans.

Gość Ula24
Skad ta pewnosc?

Gość gość
wiesz co to dni płodne? wiesz jak dochodzi do zapłodnienia? no to masz już odpowiedz. Powodzenia

Gość Ula24
Prosze wytlumacz mi to, bo nadal sie martwie

Gość gość
jak długie masz cykle? znając ich długość można wyznaczyć dni płodne i moment owulacji. Jeżeli masz długie cykle, to nie mogłabys byc w ciazzy i jeszcze jedno. usiadłaś prosto swoją pi/pką na jego sper/mę?

Gość kasia8777
nic ci nie bedzie, jak bylam mlodsza to tez sie przejmowalam takimi glupotami i duzo zdrowia stracilam :P nie przejmuj sie serio musialabys byc ewenementem na swiatowa skale!

Gość gość
nie ma szans na ciaże, jakby tak dziewczyny zachodziły w ciazę to toalety publiczne były by samoczynnymi zapładniaczami, bo koles w toi toi-u sie spuści, laska siadze i ciaza :D

Gość gość
To nie bylo w jednym miejscu, i wydaje mi sie ze tak, ze usiadlam prosto na jego spe/rme. A dlugosci cyklu mam nieregularne i wahaja sie miedzy 28-33 dni

Gość gość
28-33 dni to sie akurat zalicza do regularnych, nieregularne są jak sie ma np. 28-50 dni. Ale mniejsza o to. nie miałaś wtedy dni płodnych więc sie nie martw, nawet jezeli prosto na to usiadłaś. zreszta i takl by nie było możliwe zapłodnienie w taki sposób

Gość gość
nie ma szans abys zaszla w ciaze, s****a mezczyzny musi byc wewnatrz ciebie a nie na zewn ,nawet jak na niej usiadlas, to nie ma znaczenia, musi dojsc do pelnego stosunku