Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość D25D

mam wrazenie ze faceci na kafeteri to takie ciapy

Polecane posty

Gość D25D

Wyraźnie pisze, ze kafeteria to magazyn dla kobiet. To co tu robi płeć przeciwna. No same się zastanówcie dziewczyny. Czy spośród tych facetów których znacie a maja jaja, są przebojowi widzicie któregoś na kafeterii plotkujących? Bo ja nie. Za to widzę właśnie takie ciepłe kluchy co to nieraz za monitorem są mocni w gębie, a na ulicy jak mijają dziewczynę to spuszczają głowę i w ogóle nie rozmawiają z nimi. Co najwyżej z kolegą o najnowszej grze komp albo jak mu poszło wypracowanie. Widzę ich jeszcze w większości noszących okulary i w ogóle przesiadujących 10/24 przed monitorem. Zaraz pewnie posypia się zbulwersowane komentarze facetów, bo jeden nie nosi okularów drugi ma dziewczynę a trzeci to już w ogóle jest wygadany i nie może się od dziewczyn opędzić. Ale ja i tak wiem, że konkretny facet nie siedzi na portalach dla kobiet i nie papla jak baba.

Gość gość
pogadaj np z takim BSA

Gość D25D
A kto to jest? pewnie facet mocny w gębie. Przez internet.

Gość gość BANAŁ
Nie jestem ciapa, a na Kafe z ciekawości opinii płc**przeciwnej, sposobu myślenia i takie tam :P pozdrawiam 🖐️

Gość ja_piernicze
niektorzy faceci tu wchozda, bo chcą zrozumiec kobiety :P tak mis ie wydaje (nie wliczam tu prawików, którzys ie tylko nad sobą użalaja) W małżeństwie, czy związku są dwie strt i to nie tlykyo koiety maja problemy z factami,a le faceci z kobietami również, więc logiczne jest ze zapytają innych kobiet o co chodzi gdy dzieje sie tak, a tak w związku.

Gość gość
to mi daj namiar na męskie forum o takiej dostępności,bez bzdurnych barier i cenzorstwa,z chęcią sie tam przeniose a tu musze siedzieć z braku laku

Gość D25D
z barku laku to sie siedzi na youtubie. np. albo facebooku jak sie ma.

Gość ja_piernicze
ale chodzi o porazmawianie z obcymi ludzmi i anonimowosc. I to jest fajne :P

Gość gość
jedni siedzą na yt,inni na kafe,są gusta i guściki

Gość gość
alphamale.pl

Gość ja_piernicze
alphamale przeciez nei ejst tak dostepne jak kafe, na kafe zadnego logowania, zakłądania kont, po prostu wchodzisz i piszesz na co masz ochote

Gość gość
nie mam uprawnień do przeglądania tego forum.Dziękuje!

Gość gość
Najsmieszniejsze jest to, ze czesto przesiadujacy tu facec****sza ze maja mnostwo zainteresowan. Juz to widze jak po trzech godzinach spedzonych na kafe ida lowic ryby albo powspinac sie po gorach :D

autorko. Jak ja tu pierwszy raz zajrzałem,to to ten magazyn miał nazwę... Dla mądrych kobiet. Było tu masa kobiet,tylko tych mądrych to widziałem tu ze 3. no może 4. Dlatego adim wykreślił to słowo..mądrych. Jeszcze trochę i wykreśli..kobiet.

Gość maryluu
jest jeszcze czateria albo niech redakcja na kafe zrobi dzial dla panow

Gość maryluu
panowie, nie damy sie! to jest nasze forum!

Gość maryluu
K***a uwielbiam kafeterie, zaraz sobie przy niej zwale.

Gość gość
Autorka tego tematu zapewne nawet nie jest tego świadoma, ale swoim komentarzem zbiorowo obraziła wszystkie kobiety - bo skoro WEDŁUG NIEJ kobiece zachowania (takie jak korzystanie z ponoć damskich portali internetowych) u mężczyzn są czymś niewłaściwym i godnym potępienia, to znaczy, że WEDŁUG NIEJ kobiety są gorsze od mężczyzn, a więc tutaj mamy do czynienia z najzwyklejszą w świecie dyskryminacją na tle płciowym, co do czego trudno mieć wątpliwości zwłaszcza przy końcowym fragmencie jej wypowiedzi, gdzie widać jak byk tekst o "paplaniu jak baba", co jednoznacznie wskazuje na pogardę autorki wobec reprezentantek własnej płci. I to działa tylko w jedną stronę - bo czy chociaż JEDEN RAZ na jakimkolwiek stereotypowo "męskim" forum, np. o samochodach czy elektronice ktokolwiek widział, aby udzielająca się tam kobieta została przez któregokolwiek z facetów "ciepłą kluchą bez jajników" nazwana?

Gość gość
taksze uffaszam sze slowo KOBIET pofinni usun ąć 😴

Gość gość
ah ci faceci no...sa na to rozne sposoby i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta jak sie to zrobi tak ale pamietaj ze taki facet moze ciebie potem latwo no wiesz co 👄 www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Gość gość
Tylko, ze faceci na tym forum obrazaja wszystkich. Siebie nawzajem, najwiecej obelg skierowanych jest do kobiet. Po prostu chamy siedzace na babskim forum, smieszne.

Kafe to stan umysłu. Teoretycznie jednak nie wiem po co siedzą tu tacy ludzie jak Ble Ble i podobni którzy nie mają nic ciekawego do powiedzenia w tematach na temat. A ja w realu jestem ciapą to fakt ale życie nauczyło mnie żeby nikogo nie oceniać po ciapowatości bo nie wiesz co w nim siedzi. W sumie gdybym chciał to (nie zagłębiając się w rzadkie przypadki) bym mógł powiedzieć że wy wszyscy tutaj każdej płci jesteście jeszcze większymi ciapami ode mnie. Pozdrawiam Mozarta.

Gość gość
Ehh ja juz nie wiem o co tutaj chodzi..

Gość Ekzegutor kafe
kafe to nie jest stan umyslu tylko stan c***a

Gość facet ze slunska
bo wszystkie kobiety to larwy parszywe :O

Gość gość
ja tutaj wchodzac duzo sie nauczyłem o waszej płci, czego unikac :D

Gość gość
Ella ma racje. Lepiej sie bawic.

Gość gość
Kafeterianki (nie wszystkie na szczęście) mają w zwyczaju prymitywnie obrażać ludzi tylko za to, że są niżsi, biedniejsi, introwertyczni i tak dalej. To trzeba być jaskiniową neandertalką, zbudujcie swój własny kamieniołom i do roboty, do równouprawnienia, czyny nie słowa panie.

Gość gość
PS Magazyn może i dla kobiet, forum jednak dla wszystkich. Coś panienkę boli, że nie ma tutaj tylko kółeczka wzajemnej adoracji w desperacji heheh.

Gość osobisty trener
nie mam kompleksów żeby wbijać na babskie forum