Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syllwwik

jestem po studiach urząd pracy zaproponował mi

Polecane posty

Gość syllwwik

telemarketing. skończyłam socjologie, nie mam żadnego doświadczenia....na razie nie ma ofert stażu. zaproponowali mi pracę konsultanta telefonicznego....masakra

Gość gość
goowno skonczylas:O

Gość syllwwik
a ty co skończyłaś/eś ?? jaki to kierunek studiów gwarantuje absolwentom życie mlekiem i miodem płynące ? no pochwal się:)

Gość gość
tylko absolwenci kierunkow medycznych maja pewna prace a nawet inzynierowie maja ciezko - i nie moga znalec pracy w zawodzie

Gość gość
atrakcyjna chociaz jestes,to moze jakas praca jako sekretarka itp?

Gość etnolożka
taaa, ja skończyłam etnologię i w urzędzie babka powiedziała, że nie ma pracy z moim wykształceniem... Heh

Gość PrawaeTywae
No i chwalisz sie czy zalisz? A ty myslalss ze jaka prace po socjologii dostaniesz? :D Teraz studia to co drugi ma 💤

Gość syllwwik
wiecie co to nie o to chodzi że ja mam aspiracje na kierownicze posady itp....jestem po studiach dziennych, zero doświadczenia, chcę się czegoś NAUCZYĆ ...po co się rejestrować w PUP skoro ofertę pracy jako telemarketer mogę sobie znaleźć na infopraca albo tablica.pl

Gość gość
więcej zalezy os szczescia , sprytu zaradnosc**przebojowosci absolwenta niz od kierunku studiów- przeciez ci rózni bankowcy biznesmeni, pracownicy mediów, handlowcy maja czesto wyksztalcenie niezwiązanie z zawodem-np jaki sie skonczylo np geografie to nie oznacza ze bedzie sie pracowac w szkole - mozna sie wkrecic do innej roboty, zrobic kursy podyplomowke - dyplom niczego nie determinuje

Gość syllwwik
racja, ale nie każdy jest "superprzebojowy" i wszędzie się umie wkręcić... a kasy na podyplomowe nie mam, ani na kursy językowe....

Gość gość
Ciesz sie ze w ogole cos zaproponowali. ja jestem 3 kierunkach i nic. Mam sie zglosić za 3 miechy... Chory kraj!

Gość gość
to mozna wysylac cv gdzie sie da -to nic nie kosztuje moz e będzie łut szczescia

Gość gość
* po 3 kierunkach

Gość gość
Moja znajoma po biotechnologii z urzędu pracy została skierowana na STAŻ do spożywczego :)

Gość syllwwik
gość - a jakie to kierunki? i z jakiego regionu PL jesteś?

Gość gość
Ale co ty myslalas? Ze znajdziesz prace przez Urząd Pracy? :D :D Nie rozsmieszaj mnie :D

Gość gość
Jakie? Administracja, Pedagogika przedszkolna i Pedagogika wczesnoszkolna. Małopolska

Gość gość
ja bym zwaropwala no nie wiem jak to jest ale t akurat k***a max choelra no to to bedzie robiuc tutaj sa takie przyklady 👄 www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ