Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna_19

Jak sie przygotować do analu

Polecane posty

Gość Anna_19

jak to robicie aby nie natrafić na "niespodzianki" ? ja robie lewatywę 2 razy i dalej wylatują drobne kawałeczki w czasie sexu :/ to jest krępujące.

Gość gość
no to musisz miec cos z kiszka stolcowa. Ja ****** swoja dziewczyne bez lewatywy, i nigdy nic nie mialem na k*****e. Jak sie ma zdrowy o***t, to wystarczy sie dobrze wysrac

Gość gość
czasami to zdorwe jedzneie nie pomoze, stres, powiklania po innych chorobach i "zdrowe wysranie" nie bedzie ci gwarantowane

Gość Anna_19
no mi zawsze zostają jakieś resztki :( małe gówienka, już nie wiem co robić bo facetowi to sie zapewne nie podoba, a naprawdę sie staram być tam czysta :(

Gość gość
Jeśli chcesz być szczególnie czysta, dwie godziny przed stosunkiem możesz wypłukać jej wnętrze czystą wodą. Nie jest do tego potrzebny żaden sprzęt. Wystarczy nakierować między pośladki strumień wody z prysznica i rozluźnić pupę, woda powinna zacząć wnikać do środka. Gdy są z tym trudności, należy odkręcić koniec prysznica, tak by pozostał sam wąż, wtedy na pewno się uda. Wodę następnie należy wypuścić. Jeśli w wodzie pojawiły się nieczystości, wtedy należy to powtórzyć. Jest to bezbolesne. Poczujesz się czysto i przyjemnie. Zrób to najlepiej dwie godziny przed stosunkiem, wtedy resztki wody będą mogły się wchłonąć. Takie dokładne podmywanie można robić nawet codziennie, niezależnie od miłości analnej. Najlepiej zaraz po wypróżnieniu, zapobiega to różnym chorobom i zwiększa higienę.

Gość Anna_19
właśnie tak robię tą główką z prysznica, ale mówisz żeby potem powlewać tak tylko troszke ? będe musiała tak jutro spróbować i zobaczę robiłam tak kiedyś po trochu strzykawką ale to długo trwało. dzięki za poradę.

Gość gość
strzykawka, prysznicem ? kup sobie gruszke do lewatywy jak czlowiek i 3x zrob lewatywe, i tyle

Gość Anna_19
kupiłabym, ale mieszkam z rodzicami i nie chciałabym aby znaleźli taki sprzęt w domu więc rozumiecie, że to odpada ;/

Gość gość
Ja od kilku lat uprawiam z dziewczyna anal i nigdy sie jakos specjalnie nie przygotowujemy. Ona sie wyprozni, umyje i mozna sie kochac. Dodam ze nigdy nie mielismy problemu z kawalkami kupy lub brzydkim zapachem.

Gość gość
+paczka pampersow,moze sie przydac za jakis czas

Gość gość
Ja stosuje zele durexa. Przed penetracja penisem, zaczynam to robic palcem, pozniej dwoma i jak dziurka juz jest luzna to wtedy wkladam penisa. Wtdy nie ma bólu tylko sama przyjemnosc.

Gość Anna_19
no mi facet też najpierw rozciąga narazie włożył 4 palce i potem już jest spoko ale to jednak troche trwa i taki sex jest mało spontaniczny tylko sie trzeba przygotowywać długo :/

Gość gość
to zalezy. Czasami uprawiamy anal spontanicznie. i tez jest dobrze. duzo zalezy od nastawienia

Gość gość
no, widzę, że prezentuje się tu same kalectwo kobiece, które ma kłopoty z orgazmem normalnym i szuka orgazmu analnego jak tonący brzytwy. Niestety, o******ca nie ma połączenia nerwowego z Ośrodkiem Rozkoszy w Mózgu, czyli jest to tylko dawanie duupy debilnemu mężczyźnie, też mającemu kłopot z orgazmem w luźniejszej pochwie.

Gość gość
"no, widzę, że prezentuje się tu same kalectwo kobiece, które ma kłopoty z orgazmem normalnym i szuka orgazmu analnego jak tonący brzytwy. Niestety, o******ca nie ma połączenia nerwowego z Ośrodkiem Rozkoszy w Mózgu, czyli jest to tylko dawanie duupy debilnemu mężczyźnie, też mającemu kłopot z orgazmem w luźniejszej pochwie." x CO ZA BREDNIE