Gość monisia 21 Napisano Styczeń 7, 2014 Hej dziewczyny:) Pomóżcie mi bo juz sama nie wiem co o tym wszystkim myslec. Kochalam sie z chlopakiem w dni plodne bez zabezpieczenia. Ostatnio okres spóźnił mi sie 9 dni, powinnam dostac 20 grudnia a dostałam 28grudnia,licza na to ze cykl trwalby 32 dni. Miesiaczki mam nieregularne, przewaznie co 28-32 dni. Przez ten czas jak czekalam na okres ciagle sie stresowalam,zrobilam 6 testów , w odstepie 2 dniowym, na kazdym wyszla mi jedna gruba czerwona kreska( negatywny). Dzis dla pewnosci zrobilam test z krwi beta hcg i wynik <0.100. Mimo to i tak sie nie uspokoilam i strasznie panikuje, mam wrazenie ze jestem w ciązy, bardzo duzo naczytalam sie na forum, ze dziewczyny byly w 3 miesiacu ciazy a testy i badania nic na to nie wskazywaly, wlasnie przez to sie tak nakrecilam. Dodam, ze nie mam zadnych objawów, tylko pobolewaja mnie na dole plecy i jestem 5 dni po okresie a mam bialy serowaty sluz. prosze poradzcie mi co mam zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach