Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za wiocha

o co chodzi z tymi kostkami

Polecane posty

Gość co za wiocha

Heya, Na co dzień widuję mnóstwo osób (głównie młodzież) w skarpetach stopkach z gołymi kostkami :D:D o co w ogóle chodzi?? co to za moda do jasnej cholery ? Jest zima co prawda dosyć ciepła ale kiedy widzę jak ludzi poubierani w czapy i szaliki paradują z gołymi kostkami to chce mi się śmiać. Więc pytam co to za moda ? Co wy o tym myślicie? Obciach?

Gość gość
Dlaczego obciach? To taki typ skarpetki. Tobie się niepodobają? Nikt Cię zmusza żeby w takich chodzić. Mam sąsiada który zimą w krótkich spodenkach chodzi i jakoś się nie dziwię.

Gość gość
Dodam jedynie, że mój sąsiad jest żydem i pedałem w jednym.

Gość gość
ja widuję faceta który zimą chodzi na bosaka w bermudach i kurtce puchowej

1/ jak czegoś nie rozumiesz to musi być dla Ciebie wiocha i obciach? "heya":O 2/ musiałaś się podszyć jak wieprz, bo Ci się normalna odpowiedź nie spodobała?:O

Gość gość
widzę to już od października jak nie dłużej , gdyby to parę osob nosiło albo gdyby było ciepło to rozumiem, ale jak jest 0 stopni a oni pomykają z gołymi nogami bo taka jest moda to ich sprawa i mam to gdzies, bo to nie jest moda ani ładna ani praktyczna

Gość co za wiocha
jak chce to niech nawet chodzi z gołą lancą chodzi mi jedynie o to że młodzież wymyśla jakąś mode z kosmosu ..żeby w zime nosić gołe kostki i na dodatek się lansować

Gość co za wiocha
brokeninside87 jak coś Ci się nie podoba to żegnam i proponuję się wyżywać gdzie indziej. papa

Gość gość
mnie te skarpetki stopki się zsuwają wiec nie rozumiem mody na nie i jak ludzie w tym chodzą :)

chyba kierujesz te słowa do siebie i ze sobą się żegnasz, po co napisałaś mój nick:O to Ty masz wonty, podszywasz się jak g***o i obśmiewasz wszystko czego nie rozumiesz jak tania blondi:D

Gość gość
Zamknij morde tłusty tłuku:/

Gość co za wiocha
to napisz do administratora i zapytaj czy się podszywam. Nie oskarżaj innych jak nie jesteś czegoś pewien i takimi tekstami to możesz sie odzywać do swoich rodziców jak Ci na to pozwalają ( a skoro tak Cie wychowali to zapewne tak-gratuluje klasy)

Gość co za wiocha
nie z koziej wólki tylko z Warszawy od pokoleń Panie słoiku :)

Gość co za wiocha
dziewczynka jest starsza od Ciebie chłopczyku bez klasy :)

Gość co za wiocha
no to co tam jeszcze wymyślisz z braku zajęcia ? hm?

nie jestem chłopczykiem, klępo i Twój wiek również g***o mnie obchodzi, ale widać, że czujesz się godna oceniać wszystko i nazywać wiochą, bo masz wiek i warszawsiowskie pochodzenie, dno:D

Gość co za wiocha
no to co tam jeszcze wymyślisz z braku zajęcia ? hm?

Gość co za wiocha
ja w przeciwieństwie do Ciebie potrafię się zachować :)) a Ty podszywie spadaj ;)

tak k****, bardzo się zachowujesz wyśmiewając i obrażając zachowania, których nie rozumiesz boś za tępa. lecz się.

Gość co za wiocha
Heh .. poprostu mnie to śmieszy bo skoro masz czape na głowie i szalik i grubaśną kurtę a kostki gołe to według mnie to dziwne. Napisałam to tylko i wyłącznie po to żeby sprawdzić jakie są zdania innych na ten temat. No i jak się okazuje w autobusie /metrze każdy się gapi z oburzeniem na takie coś a tutaj zero słów w tym temacie. A Ty nie potrafisz się jakoś normalnie cenzuralnie wyrażać? Bo zachowujesz się jak byś wyszedł z rynsztoku. Miłego wieczoru Ci życzę. dobranoc

wyszła jak już coś nie, nie spytałaś po prostu, oceniłaś na wiochę. nie wybielaj się. to k***a straszne, że używam niecenzuralnego słownicttwa, straszne.

Gość co za wiocha
Aha a wracając do tego co napisałeś to faktycznie nie rozumiem takiego zachowania ale skoro Ty je rozumiesz to proszę napisz mi o co chodzi w tym looku?

Gość co za wiocha
*napisałaś

Gość gość
brokeninside87 tak k****, bardzo się zachowujesz wyśmiewając i obrażając zachowania, których nie rozumiesz boś za tępa. lecz się. przygarniał kocioł garnkowi

Gość co za wiocha
tak myślałam że też mi tego nie wyjaśnisz wulgarna zakompleksiona mądralo. Wyzywaj dalej innych i myśl że jesteś z******ta :D cieszę się Twoim szczęściem