Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co NA PRZEZIEBIENIE W CIAZY

Polecane posty

Gość gość

Co moge zazyc na przeziębienie i goraczke ???? Jestem w piątym Miejscu ciąży. Prosze o rady

Gość gość
Po pierwsze skontaktuj sie ze swoim lekarzrm. Po drugie najlepiej zapytaj farmaceuty. Po trzecie wszystkie domowe dposoby typu mleko. Maslem i miodem, soki z pomaranczy swiezo wycisnietej czy czosnek lub herbaty z sokiem malinowym na pewno sa wskazane. Pij duxo wody.

Gość gość
Jutro mam wizytę u ginekologa wiec napewno cos doradzi ale dzis mam wysoka gorączka i osłabienie i sie zastanawiam czym Mogę ja zbić.....

Gość gość
Najlepiej skonsultować to z lekarzem. W ciąży nie warto ryzykować zażywania leków na własną rękę, szczególnie skoro pojawiła się już gorączka dla dobra własnego i dziecka udaj się do lekarza.

Gość gość
Liczę na to ze jest tu jakaś ciężarna ktora miala podobnie i wie co mozna wziąć. ..

Spróbuj apapem, paracetamolem albo syropem Prenalen. Herbata z lipy też jest przeciwgorączkowa, możesz weprzeć się rutonoscorbinem. Okłady na czoło i kark, letni prysznic.. Zdrówka!

Gość malutka i fajna
Bylam chora w ciazy tez, kolo 6 miesiaca. Jesi temp nie przekracza 38 stopni mozna sie samej leczyc, polecam czosnek, woda z miodem i cytryna oraz herbatka lipowa. Jesli przekroczy - marsz do lekarza, bo mozna stracic ciaze!!!!