Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Objawy wynik betaHCG i stres

Polecane posty

Gość gość

Witam. Bardzo proszę o pomoc. Czy wynik betaHCG po 5 tygodniach od stosunku jest już wiarygodny? Mój wynik to 1,2. Robiłam też wcześniej badanie, bo po 4 tygodniach i wynik taki sam. Pani w laboratorium, pokazała mi normy dla danych tygodni jaki u nich jest i już od 1 tygodnia jest powyżej 5 przy ciąży. Pomimo wyniku negatywnego, bardzo się nadal martwię, ponieważ od tygodnia boli mnie głowa, czuję jakby cały czas podbrzusze. Nie wiem tylko czy to z stresu czy może naprawdę to są jakieś już objawy. Jutro idę do ginekologa i pragnę aby zrobił mi USG. Czy już lekarz będzie umiał coś stwierdzić? Jak to z Wami było? Proszę ja jakieś sensowne odpowiedzi, o pomoc. Dodam, że stosunek był 4 dni przed okresem, który potem normalnie dostałam, a za kolejne 27 dni był kolejny. Był to mój pierwszy raz więc wcześniej nie zwracałam uwagi na to jak wygląda mój okres, ale wydaje mi się, że był "normalny", żadne plamienie itd. Teraz jedynie wiem, że nie jestem gotowa na współżycie, bo tym samym nie jestem gotowa na bycie matką. Mój największy błąd, który się nie powtórzy dopóki nie będę chciała dziecka.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować