Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Geniaaaaa8080

w ile po PORODZIE zrobiłyście makijaż

Polecane posty

Gość gość
Ok 3 miesięcy po. Odkad dziecko miało 4 miesiące codziennie rzęsy, oczy z delikatna kreską. Usta blyszczykiem. Na spacery poliki brazerem delikatnie.

Gość gość
Jak wstałam po cc, poszłam do łazienki i oprócz prysznica-makijaż. Nie rozumiem tych bladych, niewyrażnych kobiet, które snuja się po porodzie i straszą swoim wyglądem. Makijaż nie przeszkadza w opiece nad dzieckiem i tyle.

Gość gość
Maluje tylkoi rzesy i uzywam blyszczyk do ust. Jak mi sie juz bardzo chce, to maluje kreske na powiece albo uzywam cienia.

Gość gość
dla mojego meza jestem piekna zawsze, lubi, gdy sie maluje, ale najlepiej, zwlaszcza w sytuacjach intymnych, preferuje mnie naturalna.

Gość gość
a najlepsze były na porodówkach te zarośnięte c***ka...fujjjjj

Gość gość
po 2 m-cach na chrzciny:) a wczesniej zawsze robilam delikatny makijaz

Gość gość
Ja dzień po cc zrobiłam makijaż i ułożyłam włosy :D Położna mnie opierdzieliła za lokosuszarkę ale ja miałam to w d***e. Dla mnie bycie zadbaną to podstawa.

Gość gość
zadbana to nie z nakreconymi wlosami a c**a śmierdaca :D mozna nie robic makijazu i byc zadbaną:FD oj wiesniara mysli ze jak wlosy nakreci to jest mega zadbana:D:D

Gość gość
taaak i depilować też się nie trzeba, a można być zadbaną...wg ciebie do zadbania wystarczy prysznic pewnie...i nie obrażaj tu innych !

Gość gość
prysznic, aksamitna pachnąca skora, lekki makijaz, dobre perfumy, zadbane dłonie i stopy, wyregulowane brwi, brak odrostow itp to jest zadbanie, a nie nakrecone wlosy:D ale sie wygłupilas paszteciaro:D

Gość gość
i konieczne depilacja;)

Gość Harie
a co Ty masz do ułożonych włosów ? nie rozumiem ? przecież to bardzo istotny atut urody ?

Gość gość
no tak, przecież na porodówce na kąpiel w piane połączoną z aromaterapią, wcieranie w skórę cudownych olejków, regulację brwi, peeling i jeszcze mikrodermabrazję jest mnóóóóstwo czasu, a nawet położne masaż robią... co za kretynka

Gość gość
"Dziecka sie oczekuje 9 miesiecy i chce sie przy nim byc kazda sekunde."- x x x pod prysznic też nie poszłaś żeby nie zostawić dzieciaczka? :o faktycznie, chyba macierzyństwo zmieniło ci mózg w pampersa :o