Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czesto dzis stawia mi sie brzuch 38 tc

Polecane posty

Gość gość

robi sie twardy, synek wyjatrkowo mocno dzis kopie, czy to moze byc jakis objaw porodu?

Gość gość
A masz jakieś skurcze ? Czy brzuch się obniżył ? Jakieś plamienia ? Krawienia ? Czy dużo dzisiaj chodziłaś ? Coś robiłaś ? Może to po prostu zmęczenie, zawsze, gdy jestem zmeczona brzuch mam napięty, wtedy biorę kąpiel ciepłą i smaruję oliwką i kładę się do łóżka

Gość gość
nie umiemocenic czy sie obnizyl, mozliwe ze tak. duzodzis odpoczywalamn. plamien brak. jestem po kąpieli i ciągle twardnieje, nie wiem czy to są skurcze?

Gość gość
?

Gość gość
Czy obniżył się brzuch można poznać po tym, że możesz położyć żlożoną dłoń płasko między biustem, a brzuszkiem. Samo twardnienie brzucha to nie są skurcze, skurcze są bolesne, coś podobnego jak podczas miesiączki tylko o wiele silniejsze..połóż się do łóżka, widocznie potrzebujesz odpoczynku, ja też miałam napięty dlatego jestem w łóżku z laptopem na kolanach :) pomogło :)

Gość gość
Stawianie to zadna oznaka, mi o d30tyg sie stawia a od 34 co 5 mialam twardy jak skala k nadal czekam na porod chociaz juz na mnie pora:/

Gość gość
mi też tak się stawiał, też w 38 tc, następnego dnia urodziłam:-) u Ciebie nie musi byc tak samo... ale bądź dobrej myśli, teraz tylko juz do przodu :):)

Gość gość
to chyba sie obnizyl... jakos pobolewa to twardnienie :(

Gość gość
teraz jest jakby caly czas twardy, dziwnie sie czuje, jakby na okres, ale troche lzej

Gość gość
nie sciemniaj

Gość gość
?