Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój dzidziuś nadzwyczaj dużo i mocno się rusza POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Cześć ! Jestem w 27tc, nasze maleństwo dzisiaj tzn od jakiejś godziny dosyć mocno się rusza, często, mocno kopie, niektóre ruchy sprawiają mi ból, czy mam się martwić ? Czytałam, że zarówno za słabe jak i za mocne, częste ruchy mogą być oznaką, że coś złego się dzieje

Gość gość
jedz sprawdzic co się dzieje do szpitala a nie pytasz na forum, z tym nie ma żartów.

Gość gość
mój synek generalnie przez cala ciaze bardzo energicznie się ruszal, kopal mnie i to mu zostało, ma 4 mce i jest zywiolowy. Czy wcześniej dzidzia tez się tak ruszala? Może zjadlas cos słodkiego i dlatego tak reaguje.

Gość gość
Jeśli masz jakieś obawy to jedz do szpitala ale osobiście c***owiem ze pewnie maluch dzisiaj wariuje i tj dlatego. Ja tez panikowałam. Ale lepiej dmuchać na zimne jak tak cie to niepokoi

Gość Jenna Bond
Tak, to prawda, że jeśli ruchy odstają od normy i zazwyczaj dziecko zachowuje się inaczej, może się coś dziać niepokojącego. Jeśli czujesz się zaniepokojona, bez wahania do szpitala. Sprawdzą co się dzieje,

Gość gość
może sie tez obrócił w takie miejsce gdzie są cieńsze powłoki i bardziej czujesz. Ja niegdzie nie zytałam ze za mocne ruchy s a niebezpieczne i powiem szczerze ze bym sie nie przejmowała w twojej sytuacji... no ale to z braku wiedzy.

Gość Jenna Bond
Też pomyślałam o tym słodkim. Moje były *****iwe cholernie z natury, ale po słodkim wywijały brzuchem niemiłosiernie.

Gość gość
Mozesz miec malo wod i bardziej te ruchy czuc. Kiedy mialas robione usg

Gość gość
to sobie wpisz w wyszukiwarke" intensywne ruchy dziecka " to poczytasz.

Gość gość
Moglo sie tez pepowina obwiazac. Jedz do szpitala i lepiej to sprawdz!!!!!

Gość gość
AUTORKA Chodzi o to, że ostatnio ostatnio byłam na pogotowiu z silnymi kłóciami w brzuchu..i kazali mi wracać do domu..nie chce przesadzać, ale też się trochę boje, bo maleństwo raczej się tak mocno nie ruszało, jest dosyć spokojne, szczególnie, że mam łożysko z przodu i ruchy są przytłumione..już sama nie wiem co myśleć, mąż dzisiaj rano pojechał w delegacje, jest mama i tata, ale nie chce robić paniki, z resztą znając moją mamę to powie, że nic takiego się nie dzieje itp. zawsze tak z nią jest

Gość gość
Owinąć pepowina mialo byc *

Gość gość
Na USG nic takiego lekarz nie mówił, że mam mało wód płodowych

Gość gość
dla swietego spokoju jedz do szpitala

Gość gość
Już przestało tak mocno kopać

Gość gość
Ruszało się mocno, teraz się nie rusza...nie wiem czy odpoczywa, śpi czy coś jest nie tak :(

Gość gość
Ja cie nie czaje... dzwonilas do swojego ginekologa ktory prowadzi ciaze?? Jedz niech cie zbadaja. Ja juz dawno bym byla gdzies na pogotowiu albo u lekarza a ty na forum siedzisz

Gość pipkablada
Forum cie kobieto nie zbada! Zamiast siedzieć i zakładać tu kolejne tematy, już powinnaś siedzieć na izbie przyjęć. Mimo wszystko mam nadzieję, że z twoim dzieckiem wszystko ok.