Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śniadanie płatki z mlekiem

Polecane posty

Gość gość

Witajcie mój Mały kończy niedługo rok, chciałam mu wprowadzić bobovitę po 12 mcu, ale nie mogę jej nigdzie znaleźć-wszędzie mówią, że nie mają możliwości zamówienia itp., itd. a na internecie paczka płatków 30 zł...-razem z przesyłką... Od kiedy podawałyście płatki kukurydziane swoim Maleństwom?

Gość gość
zrób dziecku płatki owsiane,albo płatki ryżowe. Kupisz w większości spożywczych sklepów

Gość gość
dziękuje za odpowiedź, ale pytam o kukurydziane

Gość mataczcz
zadnego mleka ! krowiego !! mleko od krowy jest dla cielaka poczytaj na temat mleka , nie jeden profesor medycyny juz o tym mówił , ale ...zywieniowcy dalej beda oszukiwac wpisz w wyszukiwarkę np mleko cichy morderca

Gość mataczcz
a kukurydziane niby dlaczego ? kobieto ogarnij sie i doczytaj , ale nie zywieniowców !!!!

Gość gość
ale ja nie mówię, że będę podawać krowie, zrobię mu z modyfikowanym, wg mnie na krowie za wcześnie, pytam o płatki nie mleko ;)

Gość gość
mataczcz hm zabójcze parówki też mój synek wcina :) jakbym patrzyła na skład wszystkiego to bym nawet marchewki nie zjadła :]

Gość gość
i drogi mataczczu czytaj każdy temat dokładnie ze zrozumieniem, jak nie zrozumiesz-to przeczytaj znowu i tak do skutki, ja nie pytam: podać, czy nie podać, tylko od kiedy inne mamy zaczęły podawać :)

Gość gwizdzesobie
moje dziecko nawet nie chcialo patrzeć na płatki z mlekiem. jak juz to te czekoladowe. a ich nie bede mu dawac,wiadomo. je sobie teraz kaszki holle. sa w roznych smakach i dla roznych dzieci. i to mu pasuje.zobczymy jak dlugo:)

Gość gość
coś się tak uparła na kukurydziane dla takiego malucha lepsza byłaby owsianka, kaszka manna, jaglana... są dużo zdrowsze.

Gość gość
ja kukurydziane podawałam po drugim roku zycia. Polecam jaglaną oraz owsiankę.