Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eliza1981

Co zrobić jeśli własna matka ubliża mi

Polecane posty

Gość Eliza1981

Gdybym faktycznie zachowywała się w sposób, który świadczyłby o takim zawodzie, to mogłabym to zrozumieć. Miałam w życiu dwóch mężczyzn. Mam 33 lata. Nie jestem święta, ale z tą profesją nigdy nie miałam do czynienia, ani też nie mama takich zamiarów.Ubliża mi przy każdej okazji, a szczególnie kiedy jest pijana. Nie będę tu cytować wszystkich określeń, które słyszę na swój temat, bo aż wstyd. Można się domyślać. Ubliża mi od najgorszych. Potem, rano albo za kilka dni udaje, że nic się nie stało. Mówi do mnie córuniu itd. Tylko, że ja to wszystko pamiętam. to wraca. Jej się wydaje, że to bez znaczenia. Może ktoś z Was miał kiedyś podobna sytuację ? Jeśli tak, to proszę o odpowiedź, albo może chociaż jakąś poradę. Z góry dziękuję i pozdrawiam

Gość gość
Twoja mama nie radzi sobie z jakimiś problemami,porozmawiaj z nią..Niech się na Tobie nie wyżywa.Inna sprawa kiedy pije,bo tego może nie pamiętać

Gość gość
Ma kobita problem z alkoholem, nalogi tak mają ze ublizają a potem udaja ze nic sie niestalo.

Gość gość
Bym ci napisała co nieco na temat twojej mamy dlaczego to robi i jaki ma w tym cel i dlaczego tak sie zachowuje ale robie błedy ortograficzne stylistyczne i jakie tylko sie da wiec nie napisze bo sie wstydze pisać z błendami potem mam wyrzuty sumienia ze tele bykuw narobiłam a hciała bym bardzo ci cokolwiek napisać rzebyś sie poczuła lepiej tagże narazie to tyle

Gość gość
Módl się za nią codziennie na różańcu