Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wokropnejsytuacji

Nie mam pieniedzy

Polecane posty

Gość wokropnejsytuacji

Może ktoś mógłby mi pomóc? Proszę chociaż o symboliczną złotówkę :( Jestem studentką, wyprowadziłam się z domu trzy lata temu i od tej pory utrzymuje się sama, mój ojciec nie chce mi pomagać, a mama nie żyje. Na początku grudnia miałam wypadek, który sprawil ze nie moge się na razie w pełni sprawnie poruszać i jestem jeszcze do połowy stycznia uziemiona, więc nie moglam kontynuowac pracy (bylam opiekunka dziecieca). Nie wiem co robić, pieniadze się skończyły, dogadałam się z właścicielką mieszkania, u której wynajmuję pokój, że mogę zapłacić w następnym miesiącu za dwa miesiące... Na szczęście, rodzina u której pracuje i opiekuję się ich córeczką nie odesłała mnie z kwitkiem i wrócę do pracy jak już będę mogła, ale to dopiero za tydzień, dwa, a ja na chwilę obecną nie mam nawet złotówki na koncie, a w portfelu mam 2,55. Od znajomych lącznie pożyczyłam już 150 zł, więcej nie chcę, bo jak ja się wypłacę? Zakupy robi mi współlokatorka, ale jest to raczej mechaniczne, bo jakos specjalnie nigdy nie pałałysmy do siebie wielka sympatia, mysle ze pomaga mi jedynie z jakiegos poczucia obowiazku i tego, ze głupio byłoby odmówić... Chcę być szczera, może ktoś mógłby mi przesłać złotówkę bądź dwa złote? Może dla kogoś to niewielka kwota, a mnie by poratowała na pewno :( Nie myślałam, ze znajdę się w tak beznadziejnej sytuacji i będę musiala kiedykolwiek żebrac... Mój numer konta to 19 1240 2092 9210 0000 0054 8578 Gdyby ktoś zechciał mi pomóc to byłabym ogromnie wdzięczna...

Gość gość
tee Scott Poniatowsky nie rzygaj jadem bo nie wiesz co jeszcze ciebie w życiu czeka

Gość gość
kotek ale co ty kupisz za 2 złote...?

Gość gość
kanapki Ci moge wyslac, ale pieniedzy nie dostaniesz. kazdy moze sobie taki temat zalzyc****odac nuer do wyludzeia kasy

Gość gosccv
ojciec ma obowiązek alimentacyjny. Wal jutro na uczelnie do komisji socjalnej, niech przyznają ci zapomogę losową, albo stypendium socjalne.

Gość gość
a nie możesz porozmawiać ze swoimi pracodawcami żeby ci dali zaliczkę, a jak wrócisz do pracy to odpracujesz? Ja miałam taką sytuacje i też byłam opiekunką.

Gość gość
ty gościu jak chcesz kanapki wysłać...?

Gość wokropnejsytuacji
Wiem, ze ojciec ma obowiązek alimentacyjny, ale to nie tak hop siup to załatwic, do tej pory radziłam sobie sama dosyć dobrze. 2,5 roku po śmierci Mamy ojciec poznal nową kobiete, która nastawiła go przeciwko mnie... Kurde, glupi byl ten pomysl z proszeniem o pieniadze, zrobilam to w przyplywie chwili bo dzis przeryczałam pół dnia z tej niemocy. Takze, odwoluje. Nigdy nie żebrałam, ale tez nigdy nie mialam takiego problemu. A co do uczelnii to zlozylam wniosek o jednorazową zapomoge odnosnie trudnej sytuacji zyciowej, ale na razie czekam na decyzję. Co do moich pracodawców to juz na to wpadłam, dostałam 100 zł od nich, poniewaz nie są to jacys super majetni ludzie, a musza tez zaplacic tej niani, ktora teraz u nich pracuje. Czuje sie beznadziejnie, ze zalozylam taki temat, nie wiem co we mnie wstapilo, to ponizej honoru. Rozmysliłam się i nie chce żadnych pieniędzy! :)

Gość Amidek lambda 1
Jutro wysle pare groszy :-) w tytule bedzie amidek lambda 1 :-)

Gość wokropnejsytuacji
Dziękuję za chęci, ale prosze mi nic nie wysyłać, założyłam temat w jakimś emocjonalnym amoku i w momencie wciśnięcia wyślij dopiero zdałam sobie w pełni sprawę, co robie.

Gość gosccv
teraz każdy się boi wpłacać także dlatego, że w ten sposób wyłudza się dane ludzi, którzy potem stają się słupami. Załóż ojcu sprawę o alimenty, a jak nie on to niech babcia, dziadek płacą.

Gość Amidek lambda 1
Moglbym regularnie wplacac na konto pewną sumie pieniedzy w zamian ty bys byla moja wirtualną koleznaką, co ty na to?:-)

Gość wokropnejsytuacji
A czy gdybym udała się do mopsu czy podobnego ośrodka to mogłabym dostać jakąś jednorazową zapomogę w postaci żywności?

Gość wokropnejsytuacji
To pewnie podszyw ;) Więc pozostawię to bez komentarza...

Gość gosccv
w Caritasie spytaj, w MOPSie może dadzą ci żywność. Idz, próbuj.

Gość wokropnejsytuacji
Dziękuję...

Gość takatamtaka
Poszukaj w swoim miescie placówek które rozdają produkty żywnościowe z logiem UE. Jeśli to większe miasto to powinien być taki ośrodek :) Nie wiem tylko czy oni rozdają te produkty non stop..

Gość wokropnejsytuacji
Tak to większe miasto, dziękuję. Zaraz poszukam informacji w internecie.

Gość gosccv
zobacz na bankizywnosc**pl chsch.pl

Gość gosccv
Program pomocy żywnościowej PEAD to się nazywa CARITAS chyba też w tym bierze udział

Gość gosccv
przepraszam, że ci nic nie wysyłam, ale nie mogę Poszukaj po tych adresach www, co podałam Dobranoc ... trzymaj się :)

Gość wokropnejsytuacji
Jak już napisałam, nie chcę pieniedzy, to była głupota napisana pod wpływem załamania. Dziękuję bardzo za pomoc, właśnie przeglądam stronę bankizywnosci, jest w moim miescie, ale na razie nie za bardzo wiem o co chodzi, więc muszę się wczytać. Dziękuję raz jeszcze.

Gość gość
Napisz, wyślę Ci chleb magdanemail-guard@yahoo.com

Gość Moherowy bercikk
Mops , Sądy też pomagają hmm... Kurcze no ;/

Gość wokropnejsytuacji
Dziękuje za chęci. Jutro skontaktuję się z jakimś osrodkiem i spytam, gdybym nie uzyskala pomocy na pewno napisze. A tymczasem zycze wszystkim dobrej nocy i dziekuje tym, ktorzy choć troche mnie naprowadzili na minimalne polepszenie stanu obecnego...

Gość Moherowy bercikk
Do mnie też napisz jak będę w stanie pmogę , ale to tak za okolo tydzien lub dwa bo na chwile jestem spłukany. Mój mail chaosarch@wp.pl Czekam na email pomogę za tydzien lub dwa

Gość Amidek lambda 1
wokropnejsytuacji masz emiela? :)

Gość Jaśko lubi cycki
Ile ci wysłać Za fotke z moim nickiem nago pipka zasłonieta

Gość Jaśko lubi cycki
Autorko dawaj cene i kasa leci a jak nie to prosze fote z moim nickiem w ubtaniu musze wiedzieć komu forse wysyłam