Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ustawianie sie dziecka do porodu

Polecane posty

Gość gość

Jestem 5 dni po terminie.od kilku godzin mały bardzo ćwierci się,ale szczególnie na samym dole i w okolicach pachwin .czy możliwe że ustawia się do porodu wreszcie?:D

Gość gość
Up

Gość gość
ustawiony powinien byc dawno , pewnie chce na swiat

Gość gość
Do tego od kilku dni wieczorem mam silna zgage i bardzo mi się odbija,do tego głośne gazy:D

Gość Kasia_i_Jakub
Najważniejsze to umieć się ustawić w życiu po porodzie ;) A tak poważnie to dziecko rzeczywiście już chce świat zobaczyć.

Gość gość
Ale cudnie by było,już się doczekać nie mogę.tylko że dwa dni temu jeszcze zero rozwarcia i nie mam skurczy .więc już nie wiem:D

Gość gość
Dupa :D Narazie w domu siedzę:D

Gość mmmm25
możesz spróbować troszkę mu pomóc jak jest już po terminie. Długi spacer, albo polataj po mieszkaniu z odkurzaczem i mopem jak masz schody w domu też podobno wchodzenie i schodzenie po schodach przyspiesza skurcze macicy... no i sex...w nasieniu jest jakaś substancja wywołująca skurcze macicy więc to też może ci wywołać poród...

Gość gość
Po schodach często chodzę,bo mieszkam na pietrze.próbuje coś w domu robić ,no ale nic .chyba za mało seksu :D

Gość gość
To jest najgorsze że nigdy nie wiadomo kiedy się zacznie :D Życzę lekkiego porodu :)

Gość gość
Ja miałam zamknięta nieodgięta szyjkę aż do regularnych skurczy które ja zmiękczyly. Zaczęła się otwierać trzy godz przed przyjściem mojej córki na świat.

Gość mmmm25
ja mam do terminu jeszcze 10 dni ale też już bym chciała żeby się coś zaczęło...ostatnio robimy to z mężem co wieczór i po stosunku zaczynam mieć delikatne skurcze czasem nawet przez godzinę więc może za parę dni coś się ruszy, mój lekarz mi też powiedział wczoraj na wizycie że seks ćwiczy mięśnie pochwy i warto go uprawiać przed porodem to po porodzie tam na dole szybciej będzie wracać wszystko do normalności

Gość gość
Dzięki,pozostaje czekać:D

Gość gość
I co rodzisz ?xd

Gość autorka gosc
Nie jeszcze spokój;p