Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kotek nie pojawia się od kilku dni

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu dokarmiam kotka który mieszka w piwnicy pod moim oknem. Ale od kilku dni w ogóle go nie widzę. Chciałam poczekać do marca (wtedy jest akcja sterylizacji bezdomnych kotów) i wziąć go do domu. Martwię się, że coś mu się stało :(

Gość gość
:(

Gość gość
kup se drugiego 🖐️

Gość gość
mój jak sie tyle nie pojawiał to juz znaczył koniec u mnie pod kołami

Gość gość
Daj ogłoszenia w pobliżu tej piwnicy, w sklepach, na klatce schodowej, w Internecie, u weterynarza.

Gość gość
Daj ogłoszenia w pobliżu tej piwnicy, w sklepach, na klatce schodowej, w Internecie, u weterynarza.

Gość gość
pewnie poszedl na kocie dziwki

Gość gość
a to kocurek czy kotka? jak kocurek to spokojnie. Koty lubia czasami takie dlugie wedrowki. moj domowy przy*upas zwial kiedys z balkonu po drzewie. Plakalam za nim dzien w dzien. Po tygodniu przyszedl brudny i glodny, ale wydawal sie byc zadowolony ze swojego postepowania ;p na szczescie nie przyszla kotna ;p

Gość gość
Pewnie kot 'poszedł' na kotlety.

Gość gość
Jest ciepło i koty marcuja, kotka która dokarmiam zaczęła szukać kocurków tuż przed świętami, one myślą ze to już marzec Nic sie nie martw, na pewno wróc****omodlił sie do sw Franciszka i sw Antoniego ja tak zawsze robie

Gość gość
Zasadnicze pytanie czy karma która zostawisz znika ? Może futrzastych przychodzi tylko nocą gdy zglodnieje ? Moje 4 dzikusy lazikuja po dzielnicy, prawie ich nie widać, ale karma na bieżąco znika, po prostu przychodzą na zer gdy zglodnieja. Najcześciej już po zmroku

Gość gość
Hejka. Zguba odnalazła się 3 dni temu. Okazało się, że kot był zamknięty w piwnicy sąsiedniego bloku. Czułam, że może tam być bo ostatnio administracja zamykała okna piwnic. Słyszałam jakieś miauczenie przez ścianę w piwnicy i tak pomyślałam, że to 'mój' kot. Wszystko dobrze się skończyło ale ten łajdak już lata za kocicami. Zjadł, wypił i znowu poszedł w tango :-) A tak w ogóle to właśnie spadł pierwszy śnieg! :)