Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tesknie za bylym POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Ja zerwalam bo dowiedzialam sie ze mnie oszukiwal pisal z innymi za moimi plecami, po rozstaniu pisal dzwonil przez ok.4miesiace i gdy zobaczyl ze juz chce wrocic,ze zaczynam tesknic zerwal ze mna kontakt..ja prosilam blagalam ale byl nieugiety ..odpuscilam nie mamy kontaktu juz rok a ja nie przestalam go kochac,mysle o nim ciagle..i nie bylam z nikim.. Zachorowalam na nerwice lękową on o tym niewie nawet gdy z nim byłam ,bylam normalna,wesołą,pelną zycia dziewczyną a teraz mimo leków jestem wrakiem..on jest w angli tam pracuje.bylam tam z nim ale tam z nim zerwalam rzucilam prace i wrocilam do pl,jego rodzina mnie kiedys uwielbiala,ale jak go rzuciłam nieuwierzyli mi ze on pisal z innymi ze z taka jedna sie kilka razy spotkal bedac jeszcze w pl co pozniej sie wydalo, klocilismy sie czesto ale wtedy juz niewytrzymalam i chcialam do pl. Teraz zaluje ,bo mialam extra prace, on poza tym byl cudowny z charakteru, z wygladu, w lozku,.bylo nam fajnie..niewiem co robic boje sie do niego odezwac, choc nie mam nr.jego,kont na necie tez nie ma bo pousuwał.. Do jego rodzicow po takim czasie nie pojade,bo mi wstyd,wiem ze maja okropny źal do mnie ze od tak rzucilam prace ktora mi zalatwila jego siostra w angli.. Niby mam angielski adres a niewiem czy aktualny bo mieli sie przeprowadzac..czuje sie taka bezradna:((

Gość gość
Dodam ze bylismy 2,5roku razem.. Ja mam 20 lat on 21. W angli bylismy razem 5miesiecy

Gość gość
co zazywasz na nerwice lekowa

Gość gość
Lek antydepresyjny z grupy SSRI o nazwie Nexpram (escitalopram) 10mg

Gość gość
I Ty się jeszcze zastanawiasz? Nie widzisz ile złego w Twoim życiu ta chora miłość zrobiła? Zniszczyła Cię psychicznie. To powinno Cie obudzić i wzbudzić skutecznie niechęć do dalszych kontaktów z nim.

Gość ja tez bardzo
tesknie za bylym....wczoraj ze mna zerwal Racjonalnie wytlumaczyl powody i rozumiem ze ma racje, ale jednego nie rozumiem. Po co byly te sciemy po co jeszcze dzien wczesniej mowil jaka jestem piekna i co by bylo jakbysmy mieli dzieci...

Gość ja tez bardzo
Ja to juz zrobilam... Zerwal ze mna raz, nie szukalam z nim kontaktu, sam wrocil w ciagu kilku dni, plakal mowil jak tesknil jak nie moze o mnie zapomniec jak cierpi. Wrocilismy do siebie a po miesiacu zrobil ten sam numer. Powiedzial ze jestem cudowna, wspaniala, piekna, madra i ze wspaniale ze mna zyc ale mnie nie kocha. Nic do mnie nie czuje i chce szukac milosci swojego zycia. A to nie jestem ja :) Fanie co?

Gość gość
No to d**ek niezly,sam niewie czego chce albo cie sprawdza jak bedziesz reagowac pewnie chce zebys teraz za nim plakala i latala zeby wrocil, on tego oczekuje moim zdaniem..a jak zobaczy znow brak twojej reakcji na to ze z toba zerwal, to przyjdzie i znowu bedzie plakal i przepraszal ale jesli by tak bylo to nie pozwol odrazu mu wrocic niech sie pomeczy,i na nastepny raz zastanowi

Gość ja tez bardzo
Jasne ze bym chciala zeby sie do mnie odezwal. Ale o powrocie do siebie nie ma juz mowy. Nie tym razem. Chcialabym tylko wiedziec ze bylam dla niego wazna, ze cos do mnie czul, ze to nie byla zabawa. To wszystko. Teraz czuje sie jak smiec doslownie

Gość gość
No ja tak samo..tak samo jak ty sie czuje bo tak nagle zerwal kontakt bez wyjasnien bez odpowiedzi na moje pytania, a teraz siedze i sie zastanawiam jak glupia..czuje ze to nie bylo calkowicie zakonczone,ze pozostawil mi mnostwo niedomówień, przez to teraz cierpie

Gość gość
Pomoże ktoś??

Gość gość
Jak mam z nim zerwać idioto tak nie jesteśmy razem!!! Widać że wgl nie czytałes