Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boję sie o przyjaciółkę

Polecane posty

Gość gość

wybrała starego gołodupca do tego gruby i nic mu się nie chce. Wywiózł ją na wieś i teraz ona musi dojeżdżać do pracy do miasta. Wmawia mi że jest szczęśliwa. A jego nie stać nawet żaby nam coś kupić jak byłam u nich w długi weekend bo ostatnio musiał samochód wymienić. Auto od dziewczyny ważniejsze porażka

Gość gość
Zajmij się swoim życiem, a to z kim jest Twoja przyjaciółka to jej wybór.

Gość gość
ale ją trzeba ratować bo później będzie za późno

Gość gość
To jest jej wybór z kim jest, a nie Twój. Nie masz prawa się do tego mieszać. Jest jej dobrze to niech tak zostanie.

Gość gość
czyli co że to niby dobry facet? Bo dla mnie to prostak

Gość gość
Prostak, bo co? Bo mieszka na wsi?Zapewne jej to odpowiada, skoro się na to zgodziła.

Gość gość
prostak bo nic mu się nie chce i bo auto jest ważniejsze niż jego kobieta niby.

Gość gość
To jej sprawa. To jej to powinno przeszkadzać, a nie Tobie. To ona powinna podjąć decyzję o rozstaniu (jeśli jej to przeszkadza), a nie Ty.

Gość gość
ona wszystkim wmawia że jest szczęśliwa ale jak 23 letnia dziewczyna może być tak szczęśliwa tylko praca i dom i tak w kółko. Oni nigdzie nie wychodzą nawet bo on musi odpoczywać

Gość gość
Czy Ty jesteś kretynką, która kilka tygodni temu zakładała bardzo podobne tematy? O przyjaciółce, która musi rozstać się z facetem, bo jej facet nic Ci nie kupił jak byliście na zakupach?

Gość gość
wyjaśnijcie mi tylko jak można być w czymś takim szczęśliwym. Mnie facet musi adorować a ten jej tylko leży na kanapie jak wróci z pracy.

Gość gość
To jednak ta sama kretynka. Masakra. Nic do Ciebie nie dotarło z poprzednich wypowiedzi? To jej życie, jej facet, jej sprawa. Nic Ci do tego.

Gość gość
ale proszę wyjaśnijcie mi to bo to nie ma mój rozum

Gość gość
Może ona woli spokój, odpoczynek, bezpieczeństwo? Że tym facet okazuje jej uczucie i szacunek? Może ona nie jest pustą lalą potrzebującą adorowania? Odpowiedź jest bardzo prosta.

Gość gość
tylko co ona ma za życie z kimś takim to okropne jest

Gość gość
Jej życie. Widać jesteś zbyt tępa żeby to zrozumieć.

Gość wiwewior
moim zdaniem masz rację tylko, ze niestety jej nie pomożesz. ona kiedyś sama się ocknie ze to jej zycie jest do kitu, ze wybrala takiego beznadziejnego faceta, klapki spadna z oczu i zobaczy ze jakos innym jest jakby lepiej. K***s pewnie zacznie ja zdradzać jak tylko zajdzie w ciaze bo to taki typ. Ale coz nie możesz się wtracac, bo tylko Ciebie odepchnie a nie jego. Po prostu bądź w pogotowi żeby pocieszyć kiedy jej "bajka" się już skoczy

Gość gość
Ludzie to prowo, nie rozumiem czemu się ciągle nabieracie. Ta osoba ciągle zakłada podobne tematy.

Gość gość
Hahaha, ciekawe z czego autorze poprzedniego postu wywnioskowałeś, że facet przyjaciółki zacznie ją zdradzać? Po tym, że mieszkają na wsi?