Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiaochnio

ciąża

Polecane posty

Gość gosiaochnio

staram się o dziecko . mam do Was pytanie i bardzo proszę o odpowiedznie wiem czy we właściwym miejscu je zadaję ale nie krzyczcie na mnie bo pierwszy raz tu jestem oczko.gif otóż obecnie jestem w 22 dc.ostatnią miesiączkę miałam 18 grudnia i była trochę skąpa bez skrzepów itp, nie bolał mnie brzuch.od kilku cykli chodzę na monitoring,i w 12 dc cyklu Pani Doktor powiedziała że narazie nie ma dominujacego pęcherzyka,w prawym ok 9,9 mm,a w lewym jajniku ok 12 mm (dodam że cykle mam 26-28 dniowe), kazała mi się zgłosić w 16 dc,okazało się że żadnen pęcherzyk ani drgnął.w dodatku w 11 dc cyklu robiłam test,nie wiem co mnie podkusiło,wyszła taka bardzo blada 2 kreska,ale uznałam,że skoro jest blada to pewnie nie jestem w ciąży.Gdy w 16 dc cyklu nie było wzrostu pęcherzyka a dokuczały mi piersi postanowiłam w 17 dc dla świętego spokoju zrobić bete,wynik 26,65 mlU/ml. Napisałam do swojej Pani doktor czy to ciąża,a ona stwierdziła że to za mały poziom i kazała powtórzyć.Powtórzyłam w 21 dc po 4 dniach i wynik ponad 1300 mlU/ml. więc czy to oznacza że jestem w ciąży? i czy wszystko ok że ona tak szybko przyrasta?jutro mam wizyte u lekarza ale martwię się. proszę powiedzcie mi co o tym myslicie.

Gość gość
Skoro beta jest pozytywna i przyrosła to jest ciaza