Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No i co sie zaczyna zmieniac w UK po najezdzie Rumunow i Bulgarow

Polecane posty

Gość gość

????

Gość gość
Jakim najeździe skoro oni juz tu od dawna są, kretynko. Poza tym wiekszego szamba jakiego narobili Polaczki w uk to żaden Rumun i Bulgar nie narobi :D

Gość gość
A jakiego szamba "narobili Polaczki"? Polaczku ty :D

Gość gość
Jakiego szamba narobili Polaczki? Ha zgadnij :) No bo przecież swoja 'wysoka kultura osobista' nie powalili Anglików. Aha, mnie Polaczkiem nie nazywaj. Nie mam polskiego paszportu, nie mam polskiego obywatelstwa i nie myje hotelowych kiblow tak jak większość z was

Gość gość
ano chocby to ze Cameron poucina leniom i nieudacznikom polskim Benefity :) podoba mi sie takie podejscie do sprawy ! Nalezaloby wyjjeebac wszystkich ktorzy siedza tam tylko dla zasilkow :)

Gość gość
bo jestes sprzedajna k*****a :) za kase d**y lizesz i zrobilabys/es wszystko tylko wiesz co...ta naprawde nawet z kasa ty nie zyjesz ...ty zwyczajnie wegetujesz :)

Gość bbomlam
jak ja kocham te wypowiedzi jasnowidzów którzy wszystko o wszystkich wiedzą, że nawet z kasą nie żyją a wegetują no nie mogę a co ci kurna do cudzego życia?? hee?

Gość gość
08.01.14 gość napisał"Aha, mnie Polaczkiem nie nazywaj. Nie mam polskiego paszportu, nie mam polskiego obywatelstwa i nie myje hotelowych kiblow tak jak większość z was " Ale na polskojęzycznym forum siedzisz :-) Tylko po co jak tak się odżegnujesz od tej naszej Polskosci?

Gość gość
Ale na polskojęzycznym forum siedzisz Juz ci rybko spiesze z odpowiedza, bo widze, zes sie strasznie przejela moja wypowiedzia. Siedze tutaj, zeby sie posmiac. Bez urazy, ale takich debili jak na tym forum to nigdzie nie widzialam :) Na poprawe humoru tylko kafeteria. :classic_cool:

Gość gość
08.01.14 ,no to nie za dobrze o Tobie swiadczy,ze jestes tutaj aby sie posmiac. Marna rozrywka. Przeciez aby poprawic sobie humor,wystarczy wlaczyc sobie jakas dobra komedie,poczytac smieszna ksizke. Poczytac dowc**y. Oceniasz ludzi piszacych tutaj jako debili. A Twoje zachwoanie jest wielce inteligentne. Widocznie nie bywasz na forach obcojezycznych,bo wiedzialabys/bys,ze ludzie sa tylko luzmi i zachowuja sie tak samo,bez wzgledu czy sa Polakami,Neimcami czy innej narodowosci. Jedynie w krajach rezimowych typu Korea czy Chiny na forach panuje poprawnosc polityczna,ale mysle,ze i tam uda sie przemycic niezbyt inteligentne posty. Nie wiem czy prowokujesz,czy po prostu inteligentna/tny inaczej jestes

Gość gość
Chyba sobie zartujesz? ;) Zadna ksiazka, komedia ani dowc**y nie poprawia humoru tak jak debilizm panujacy na kafeterii. Jak tu wchodze to z gory juz wiem, ze bedzie smiesznie i zawsze jest. Dziekuje za dobre rady, ale postoje. :) I nadal bede sie tu udzielac i miec ubaw po pachy ;) 🖐️

Gość gość
08.01.14 ,chyba jednak prowokujesz,bo jakos nie moge uwierzyc,ze jestes taka niezbyt madra osoba.

Gość gość
dobitnm przykladem debilizmu na najwyzszym a raczej najnizszym poziomie kultury jestes wlasnie ty nie dziwi mnie pogarda Anglikow do polakow skoro podobni tobie przebywaja w ich kraju

Gość gość
14:04 smutne masz życie skoro jedyne co poprawia ci humor to kafeteria :( współczuję, tak szczerze. A to, że masz obcy paszport tylko dlatego, że twoi starzy kiedyś tam za granicę wyjechali nie czyni cię brytyjką czy czym tam innym chcesz. Do śmierci będziesz polskim cebulakiem czy tego chcesz czy nie. Będziesz nawet gorszym gatunkiem Polaka cebulaka, bo takim, który się swoich korzeni wyrzeka a nie ma tak naprawdę żadnych innych. Brytyjczycy nigdy nie będą cię traktować jak swoją, Polacy też przestaną jeśli już tego nie zrobili. Mój mąż ma brytyjskie obywatelstwo od urodzenia, jest 2 pokoleniem tam urodzonym a jego dziadek walczył za Anglię. Gdy się go zapytasz kim jest, z dumą odpowiada, że Polakiem. Kocha Polskę mimo tego, że zna ją tylko z polskiej szkoły, urlopów i telewizji i nigdy nie na o Polsce złego słowa powiedzieć. Mam za to do niego wielki szacunek.

Gość gość
Jeju, ta glupia Polka sie ode mnie nie odczepi. Cos ja boli bardzo widze... Zlociutka, ja nie tylko mam brytyjski paszport, ale i obywatelstwo o czym wspomnialam na poczatku, ale widze, ze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Juz dawno zrzeklam sie polaczkowatego obywatelstwa i soraski golabeczku, ale to ty jestes gosciem w MOIM kraju, wiec nie pyskuj oki? :) A to co tam twoj maz ma to mnie malo interesuje. Jakies mialkie historyjki Polaczkow mam gleboko gdzies :classic_cool:

Gość gość
o******elas jakiemus angolowi ? a moze jeszcze przy tym wrobilas go w dzieci hahahah no to gratulejszyn :D masz sie czym chwalic ,obywatelstwo za ciagniecie druta :D Łangelka z ciebie az sie patrzy pelna geba hahhahahaaaaaaa jakie buractwo wyjechalo z Polski boze dzieki ci o panie za to ! :)

Gość gość
to, że masz obywatelstwo wieśniaro z Polski nic nie znaczy. Jesteś dalej zwykłą zawistną ścierą z Polski w dodatku bez kultury i wykształcenia :o

Gość gość
Tak tak polish scum, obciagalam Angolowi i w taki oto sposob dorobilam sie paszportu. A to, ze urodzilam sie i wychowalam w Anglii to juz nie ma znaczenia. Ale sie polish scum pieni z zazdrosc****owiem wam cos w sekrecie, tylko sie nie wkurzcie. Jako ze jestem Brytyjka wiec i rozmawiam z Brytyjczykami na rozne tematy. Znacznie latwiej sie otwieraja niz np. przy Polaczkach. Wiecie jak o was mowia? Wiecie jak was i wasz kraj widza? Wiecie, ze gardza wami jak totalnym s****wem? W pelni sie z nimi zgadzam i uwazam, ze wszustkich Polakow nalezy wywalic z powrotem do swojej Polski, to od razu sie zrobi luzniej w naszym kraju. Taka mala Rumunie tutaj zrobiliscie, wiesniaki 🖐️

Gość gość
aaaa starzy cie sklepali w Uka i obnosisz sie zes taka angielka hahahha idz dziecino z***b sobie w ten pusty leb czyms porzadnie dobrze ze cie nie ma w PL bo z ta glupota nadajesz sie tylko tam gdzie wlasnie jestes

Gość gość
Wiecie jak o was mowia? Wiecie jak was i wasz kraj widza?Wiecie, ze gardza wami jak totalnym s****wem? xxxx :D o tobie mówią polczyno i tobą gardzą, gdzie twoje korzenie? w UK? :D kim są twoi starzy? brytyjczykami? Przestań się ośmieszać bo jesteś taką samą polką jak te przyjezdne, ty TYLKO się tam urodziłaś a twoi starzy byli takimi samymi wsiurami i żebrakami za pracą jak ci obecni imigranci. Z resztą, dajesz rewelacyjny popis swojego polactwa, którym tak gardzisz.

Gość gość
Dobra dobra Polaczki nie sciskajcie tych swoich brudnych tylkow z zazdrosci. Ciekawe jednak dlaczego ja mam wpisane w narodowosci British a ty masz jedynie nedzne Polish? W sumie u ciebie powinno byc polish scum. Smiac mi sie chce z tych imigrantow ze wschodniej granicy :D Biedne to to, brudne, niewyksztalcone, patologiczne zero, siedzi i zebra w moim kraju o pare groszy na swojego dzieciaka :D Powinni was zapakowac na taczke z waszymi tobolkami i heja do Polski 🖐️ A i dziekuje za zaciesz z tego powodu, ze nie mieszkam i nigdy nie mieszkalam w Polsce. Jakos smutno mi z tego powodu nie jest. A kto by chcial tam mieszkac? Czlowieczku, nie rozsmieszaj mnie. Przeciez wy tam obecnie zyjecie tak jak my tutaj zylismy w latach 70-80. Daleko za murzynami jestescie. 🖐️ A teraz wybaczcie plebsy, ale znajomi dzwonili i wychodzimy do pubu. Musze opuscic to "zacne" towarzystwo nedznikow zza wschodniej granicy. Papa i caluski :* 🖐️

Gość gość
pedz na bekon z jajem zakrapiany smierdzacym chmielem :D nudna beko tandetna

Gość gość
Ta niby bez obywatelstwa polskiego prowokuje,bo jej sie nudzi i mało inteligentna rozrywkę sobie obrała.

Gość miele ozorem
tak do pabu, jedyna rozrywka pani Brytyjki która gardzi Polską ale polskiego się nauczyła?? wejdź na forum Pakistanów albo innych nacji, tam podskocz jakoś ci twoi Brytyjczycy nie fikają do muzułmanów bo się boją panicznie, łatwiej nasrać na Polaka bo ma jakąś kulturę i mu nie da w ryj?

Gość gość
piętnastej jeszcze nie ma a wy do pabu? acha bo wy na benefitach śmierdzące lenie i pracować się nie chce?? toż dziękuj tym Polakom co na ciebie zapieprzają bo to już się niedługo skończy i będziesz musiała ruszyć dupsko do pracy

Gość mixigen
nie straszcie mnie że poucinaja benefity :(

Gość gość
nie karmić trolla. Starzy autorki wyjechali zebrac do uk, ale cos mi sie nie wydaje,zeby sie tam urodzila. Zbyt dobrze mowi po polsku. Pewnie po kilku latach zebrania w uk albo ciagniecia angolowi zmienila paszport. Patalogia chodzaca

Gość gość
"Jakiego szamba narobili Polaczki? Ha zgadnij No bo przecież swoja 'wysoka kultura osobista' nie powalili Anglików. Aha, mnie Polaczkiem nie nazywaj. Nie mam polskiego paszportu, nie mam polskiego obywatelstwa i nie myje hotelowych kiblow tak jak większość z was" :D Aaaa, wszystkich nas tu znasz, ze wiesz gdzie i jak pracujemy? I taka nie polaczkowata jestes a na polskim (marnym, nie powalajacym kultura) forum siedzisz. I dlaczego mam zgadywac jakiego to szmaba Polacy narobili? Napisz. Oj, dziunia, dziunia :D Polska biedo mentalna :P

Gość gość
Poleciala do pubu na druga zmiane, gary myc :D

Gość gość
No nie ma spokoju, bo nedzni imigranci zza wschodniej granicy domagają się mojego towarzystwa :o Polaczku, od zmywania garow w pubach jesteś ty i twoi rodacy. Ja mogę najwyżej zostawić talerz z resztkami jedzenia i ty grzecznie to zabierzesz i pozmywasz, jak na prawdziwa emigrantke Półkę przystało ;) I oczywiście towarzystwo jest tak tępe, ze nie pomyslalo, ze mam urlop? O jej, te Polaczki... O waszej glupocie to u nas juz są legendy! Ta matka ostała się z wami na dobre. A skąd znam polski tak dobrze? Dużo czytam. Ty tez byś tak zdolnie umiała pisać i się wyslowic, gdybyś w życiu przeczytała chociaż jedna książkę 🖐️ By the way, mój kolega Andy pytał się czy jest wśród was jakąś chętna na szybki seks? Bo podobno Polki to lubia i niezmiernie łatwe są :)