Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy puscic chłopaka do pracy za granice

Polecane posty

Gość gość

Jestem w zwiazku z chłopakiem 7 miesiecy Mój chłopak będzie mial może możliwosc wyjechania do Norwegii w maju na 2 miesiace a pozniej nie wiadomo czy znowu pojedzie zalezy jak to się tam ułozy chce jechac dlatego ze buduje dom bez kredytu w w polsce ciezko i ten wyjazd by pomogl ukonczyc szybciej tą budowe i chce zeby po naszym ślubie nie mieli kredytu i zebysmy sie odkuli.Zapytał się mnie czy mu pozwole jechac a ja nie chce mu bronic niczego bo małżeństwem nie jesteśmy ale on mówi ze jak ma się coś popsuć miedzy nami to nie pojedzie.Ja mu tego wyjazdu nie zabronie ale nie wiem czy to wytrzymam tesknote za nim ale z drugiej strony pracy ja nie mam ciezko znalec a on ma prace ale marna więc jest do dla nas szansa ale czy ja to wytrzymam :(

Gość gość
ile macie lat?

Gość gość
Jezeli jego wyjazd jest przyszłościa dla Was to się zgódz. Z tęsknotą sobie poradzisz.

Gość gość
2 miesiace to nie az tak dlugo. wytrzymacie

Gość gość
ja mam 23 a on 27lat

Gość gość
Puścić to się sama możesz... Jak dla mnie to oczywiste - on jedzie i to pokazuje czy jesteście dorosłymi ludźmi, którzy dadzą radę pokonać trudności i czy Wasz związek ma w ogóle szanse :) Jak tego nie przetrwacie to i na miejscu zaczęłoby się psuć.