Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KamilG

jak wrócić do byłej

Polecane posty

Gość KamilG
ona ma 20 ja 22 lata .. no to jest śmieszne .. co ona robi .. jedni mówią się odezwać inni zeby nie .. nie jestem facetem typu "frajer" nie chce za nią latać .. ona zerwała a nie ja .. wiec jesli ktoś chce to naprawić to w głównej mierze powinna ona .. a nie ja .. takie jest moje zdanie .. a jak zachowuje się dziewczyna która nie widzi szans na powrót ? D25D ? ;)

Gość gość
KamilG... KAZDA DZIEWCZYNA zachowuje sie inaczej... wyjdz z tego forum najlepiej. Dlaczego ona zerwala?

Gość gość
nie pisz do niej jak sie ma takie dylematy jak twoj to od razu widac brak uczucia

Gość gosc ona
Kamil nie bądź smieszny, odrzuc teorie a przejdź do praktyki, zlap za fona i dzwon do dziewczyny, która na to czeka i pytaj o spotkanie, nawet jeśli Ci odmowi, to korona Ci z glowy nie spadnie

Gość D25D
na pewno nie bedzie chciała sie spotkac znowu i mowic ze nie wie czy dobrze zrobiliscie roztajac sie. i robic wyrzutów o zyczenia swiateczne. za to wyraznie da do zrozumienia ze to koniec i najlepiej zebys sie do niej nie odzywal bo nic z tego nie bedzie. chyba ze chce sie pobawic toba. ale nie wydaje mi sie.

Gość gość
Skoro Ty nie jesteś typem faceta, który lata za dziewczyną, a może byc i tak,że Ty nazywasz to tylko "lataniem za dziewczyna", ona może odczuwać to, że się nie starasz i ją olewasz, że za mało jej uwagi poświęciłeś i dlatego się rozstaliście. Wykaż się i nie pisz żadnych tekstów typu : jak bedziesz miała chcęć to napisz do mnie.

Gość gość
i najlepiej zadzwoń, a nie pisz sms jak 16 latek. Jesteś męźczyzna czy facecikiem ?

Gość KamilG
D25D masz racje .. inaczej by się zachowała jeśli by jej nie zależało .. ale na jaką cholerę tak "pogrywa" ze mną ? Co jej to da ? Jakie będzie miała z tego korzyści ? Myślisz ze jak sie dalej nie bede odzywał to w końcu sama się przełamie i odezwie ? Bo ja to widze tak że albo w lewo albo w prawo ..

Gość Była dziewcyzna KamilaG
Kamil, do Ciebie się pierwsza na pewno nie odezwę. Właściwie to wcale się do Ciebie już nie odezwę, bo jesteś miękka faja a ja właśnie poznałam faceta z twardą fają :P :) Także przestań już rozkminiać, kombinować, wymyślać i nie pisz do mnie. Koniec tematu, pozdrawiam, paa :)