Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
bitchpleas

przyjaciółka a ja to różnica

Polecane posty

Cześć Wam , założyłam konto jak każdy który ma problemy. Opowiem Wam Swój problem. Ja i P(przyjaciółka , imię nie podam.) znamy sie od piątej klasy podstawowej a na przjaźń trwa od dwóch lat , jesteśmy w tak samym wieku(18lat).Ona:Ładna , wysoka , figura 53kg , śliczne , długie i farbowane ciemno rude włosy i ciasteczkowa cera.Ładnie i nieco odważanie ubiera sie , maluje się dobrze i włosy prostuje.Odważna , rozmowna i dowc*pna , ma chłopaka.Ja:O pięć centymetrów niska od P , trzy kg do 60 , kręcone do łopatek brązowe włosy i blada cera.Nieco wstydliwy ale ładny ubiór , makijaż tylko maskara i kredka do oczu.Wstydliwa i rozmowa.Brak chłoptasia. Problem:W krótkim życiorysie przyjaciółki chodzi o to że ma powodzenie u samców a ja w 1% bo kto chce cichą myszke , gdy chodzimy na krótkie spacery to każdy chłopak który przychodzi obok nas to posyła jej uśmiech a P na to nic tylko kiwa głową tak jest nom stop a przyjaciółka zachowuje się wobec mnie fair.PROSZE POMÓŻCIE MI , wiem w waszej głowie widniają słowa ,,głupio sucz ogar.,, , ,,beznadziejna jeste.,, tylko proszę o radę.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować