Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdyby FACECI BYLI W CIĄŻY i rodzili dzieci

Polecane posty

Gość gość
zgadzam się z punktem 7 który facet zgodziłby się na ciążę dobrowolnie ? od razu lecieliby na aborcję

Gość gość
straszne z was baby, jedna napisała że ma normalnego faceta to nawet jej się oberwało od użytkownika "dns" złośliwą i bezsensowną uwagą... narzekacie że mężczyźni generalizują a same nie jesteście lepsze. dobrze wam powiedziała że było nie brać troglodytów. wyobraźcie sobie że nie każdy mężczyzna "umiera" przy katarku...

Gość gość
byłaby propaganda na MM a KP byłby traktowane jako zacofanie i zaścianek

Gość gość
Gdyby mężczyźni zachodzili w ciążę, aborcja byłaby sakramentem

Gość gość
fajną teściową ma ta którą namawiano do rodzenia sn tak dużego dziecka

Gość gość
pewnie jakoś lekami skrócili by ciąże bo nie wierze że przeciętny facet wytrzymałby bez piwska 9 miechów 🖐️

Gość gość
a środki antykoncepcyjne by szły jak piwo i miały osobną półeczkę w domu :P

Gość gość
środki antykoncepcyjne byłby dostępne na każdej stacji, w każdym super-markecie i popularne jak aspiryna czy inna witamina C

Gość gość
po co się laski nakręcacie, same chciałyście tych ciąż i dzieci ja na ciążę się nie zdecydowałam bo nie mam złudzeń co do tego jak w ciąży i w macierzyństwie wygląda życie kobiety macie co chciałyście więc teraz nie marudźcie na swój los, same zgodziłyście się na bycie cierpiętnicami i Matkami Polkami

Gość gość
w ciąży byłby ogólny zakaz pracy i byłby "zasiłek ciążowy" dla każdego faceta w ciąży

Do czego wtedy potrzebne byłyby dzisiejsze kobiety? Pewnie wszyscy zostaliby gejami, a baby wymarły w ciągu pokolenia, siedząc dzień i noc przed swoimi durnymi serialami.

Gość gość
baby by zarabiały na życie :-)

Gość gość
ja się zdecydowałam ale niech facet mi nie wmawia że wie co czuje i niech mi nie mówi że mam rodzić sn jak chce cc albo że mam karmić cycem, w ogóle co innych obchodzą moje cyce??? albo pytania innych kobiet zaraz po porodzie "nacięli cię?", "pękłaś?" co kogo obchodzi moje krocze!!!

"wyobraźcie sobie że nie każdy mężczyzna "umiera" przy katarku..." to jest właśnie wyjątek potwierdzający regułę. Bo mężczyźni to urodzeni hipochondrycy. Ale dlaczego od razu troglodyci? Czy nazywanie kogoś troglodytą również nie jest obraźliwe?

Gość gość
Po pierwszym porodzie zaprzestaliby uprawiac seks

Gość gość
bo my się dajemy robić w balona, same się niepotrzebnie nakręcamy, obwiniamy "ta lepsza bo rodziła sn" "ta gorsza bo karmi mm" - dajcie ludziom żyć

Gość gość
aborcja byłaby dostępna w każdym miejscu i czasie i oficjalnie popierana przez kościoły i grupy wyznaniowe oraz władze państw i wszystkich polityków

Gość gość
oj ja myśle, że naukowcy prowadziliby wyteżone badania aby obalić "mit' ze piwo w ciązy szkodzi, a jak by nie obalili to zaraz wynaleźliby jakiś substytut. Co sie tak czepiacie, to juz z faceta pożartowac nie można?? Ja ma super męża, ale jak by był na moim miejscu to pewnie by mnie wykończył psychicznie :) Nawet mam zamiar mu dzisisj przeczytac ten watek bo bardzo mnie rozbawił

Gość gość
Do czego wtedy potrzebne byłyby dzisiejsze kobiety? Pewnie wszyscy zostaliby gejami, a baby wymarły w ciągu pokolenia, siedząc dzień i noc przed swoimi durnymi serialami. x x x czyli uważasz że kobiety są potrzebne tylko jako wór na spermę i do rodzenia dzieci? pomyśl o tym jeszcze raz jak spojrzysz na swoją matkę

Kazimierz Szczuk i Magdalen Środek postulowaliby o dalsze wydłużenie macierzyńskiego, dalsze rozwarstwienie wieku emerytalnego oraz o reality show "Skrobanka non stop" oraz "Aborcja shore".

Gość gość
mój mąż też jest fajny, opiekuńczy, w ciąży mi pomagał ale w ciąży to ja go nie widzę :D

Gość gość
co tu duzo mowic, ciaza wreszcie oficjalnie bylaby uznawana za chorobe

08.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość co tu duzo mowic, ciaza wreszcie oficjalnie bylaby uznawana za chorobe xxxxxxxxxx no właśnie- od tego trzeba zacząć :D

Gość gość
08.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość co tu duzo mowic, ciaza wreszcie oficjalnie bylaby uznawana za chorobe xxxxxxxxxx no właśnie- od tego trzeba zacząć smiech.gif xxxxxxxxxxx i to chorobę ciężką i przewlekłą! przyznawana by też była na ten czas "renta ciążowa" dla niezdolnego do funkcjonowania a tym bardziej pracowania mężczyzny

Gość gość
powstalyby nowe choroby np rwa ciazowa lub zespol napiecia przedciazowego...

Gość gość
wzroslaby ilosc przestepstw popelnianych na lekarzach

Gość Jaamajka
"powstalyby nowe choroby np rwa ciazowa lub zespol napiecia przedciazowego..." Popłakałąm się ze śmiechu :)))))))))

Gość gość
Prawda jest taka,ze gdyby facet stracil tyle krwi przy porodzie co kobieta,musieliby mu ja przetaczac

Gość gość
ludzkosc juz dawno by wymarla :P faceci to egoisci

Gość gość
a i skrobanki by byly " na zyczenie"