Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Julia czy Nicola

Polecane posty

Gość gość
14:44 przeczytaj jeszcze raz swój post i wbij sobie do głowy, że jesteś patologią. co drugie słowo na k

Gość gość
Ja też jestem Magdalena, rodowe nazwisko 6 liter, a teraz po mężu mam nazwisko 12 literowe i też jakoś żyję. Choć przyznam, że długie imiona ładniej wyglądają z krótkim nazwiskiem i na odwrót.

Gość gość
zajrzyj do kalendarza i sprawdź jakie imie wypada w planowanym dniu urodzin. No chyba, że koniecznie chcesz, żeby Twoja córka była kolejną Julką, Lenką, czy Zuzanna w klasie. Jak wołam synka na placu zabaw to tylko on sie odwraca, jak ktoś woła Julka albo Kacper to biegnie pół placu. O to Ci chodzi?

Gość gość
Nicola to współczesna Mariola. Imię dla barmanki.

Gość gość
Nikola to siara. Nigdy nie chciałabym miec imienia typu Dżessika, Nikola, Samanta, Vanessa. Nie krzywdźcie dzieci!

Gość gość
Dajcie już spokój z tymi Nikolami i Julkami, czy nie ma innych imon????Nikola ni pepsi, Jula szpula dobre dla barmanek.

Gość gość
Michalinka ładne imię,ale Nikola jejku porażka, a Julka 10 -ta w klasie

Gość gość
Nikola to wiocha i nie ma się tu nad czym rozpływac, natomias Julia to piekne imię, tyle że jest obecnie mega popularne i mozna rzygnać słyszac ze kolejna mamusia obdarowała córke tym imieniem. Dzisiejsza Julia to taka Kaśka z dawnych czasów.

Gość gość
Nikola ni pepsi, co to jest oranżada?????Jest tyle pięknych imion to się czepiają Nikolek i Kewinków,

Gość gość
Julia albo Ania

Gość gość
Karolina ładne imię, nie jest oklepane, typowo Polskie i bardzo stare, moja prababcia tak miała na imię - bardzo mi się podoba

Gość gość
Moja prababcia też miała na imię Karolina :) Druga prababcia Magdalena, trzecia Julia a czwarta Agata

Gość gość
Karolina ma duzo fajnych zdrobnień, Karola,Karo,Karolcia - imię ładne same w sobie, co najważniejsze nie jest oklepane

Gość gość
świetne niektóre komentarze :-) pozdrawiam nie- patologię :-)

Gość gość
zawsze się zastanawiałam co kierowało rodzicami którzy dali swoim córkom na imię Nicola.