Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

roczek

Polecane posty

Gość gość

Witajcie mamy małe mieszkanko i nie jesteśmy w stanie pomieścić wszystkich a okroiliśmy liczbę gości na maksa. Jak to zrobić tanio w lokalu?

Gość gość
My roczek robilismy u rodzicow.

Gość gość
rodzice również nie mają takiego mieszkania aby tyle osób pomieścić, my mamy 2 małe pokoje, a on 3 z tym, że też nie da się spokojnie pomieścić 15 osób (gdyby powynosić meble to i owszem) my chcemy roczek obejść skromnie, ku zdumieniu wielu-bez %, ciasta kawa/herbata tort... i nie wiem co zrobić

Gość gość
matko na roczek lokal a co na osiemnastkę? zamek hehe a poważnie to jak już chcecie wynając lokal bo gości duzo i do tego zgraja dzieciaków to ja bym zrobiła gdzieś na sali zabaw dla dzieci sa takie różne sale gdzie można to zrobić niedrogo tylko trzeba swojego torta itd dzieci się wyhasają będą zadowolone nie wydasz dużo kasy a jak chcesz impreze dla dorosłych to już możesz na inny termin umówić się tylko z dorosłymi w domu choć myslę że taka sala to wystarczy bo przecież to urodziny dziecka.

Gość gość
Małe pokoiki? Bo u nas ilość gośc***odobna, chyba do 17 osób było licząc dwoje dzieci, ale w pokoju- 20m2, pomieściliśmy się, z tym że goście się ruszali, wychodzili na papierosa, po kawę do kuchni, część siadała na kanapie a nie przy stole. Można też rodzinę na dwie tury podzielić, rano i po południu czy na dwa dni.

Gość gość
off top; WIELKI PLUS ŻE BEZ %

Gość gość
dziecko będzie jedno-moje, oprócz niego 2 nastolatków i sami dorośli (zaprosiliśmy dziadków, pradziadków, ciotki i chrzestnych) już mówiłam-okroiliśmy na maksa osoby, samych właśnie dorosłych będzie 15 osób i nie mamy gdzie tego pomieścić, właśnie nie chce jakiejś mega imprezy-pisałam bez alkoholu) i nie mam gdzie ludzi pomieścić, sama nie wiem jak znaleźć lokal gdzie będzie tanio i właśnie skromnie. Nie stać nas na nie wiadomo jakie wydatki aby robić mega imprezę. Chodzi o tort, kawe/herbate/napoje i ciasta/ciastka to wszystko co chcemy aby było na roczku.

Gość gość
my mamy 50m2 ale kuchnia, łazienka, ubikacja (wszystko właśnie większe) duży korytarz i 2 pokoje. A rodzice pare m2 więcej ale za to 3 pokoje. I w jednym pokoju pomieścić wszystkich bez szans.

Gość gość
moja znajowa w kawalerce zrobiła i był ok po prostu poprasiła jednych na sobote drugich na niedziele i było ok

Gość gość
zabawny pomysł z tą salą zabaw. Po pierwsze jeśli tylko ciasto i kawa to zrobiłabym w domu. Pożyczasz krzesła od sąsiadów i tyle. Albo ewentualnie w jakieś kawiarni ok. godz. 12, bo po południu nie wypada zapraszać i nie postawić obiadu, kolacji. Ja bym zrobiła normalnie w lokalu, obiad, kawa, ciasto. Mieliśmy 2xchrzciny w lokalu i bylo świetnie. Zdzwonisz po knajpach w okolicy i umowisz o co chodzi i pytasz co moga Ci zaoferowac.