Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dot zasiłku rodzinnego kasa jest decyzji brak

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. We wrześniu złożyłam wniosek o zasiłek rodzinny na 2 dzieci i dodatek z tyt.opieki (wychowawczy). Poprzednie świadczenia kończyły sie w październiku, wiec aby miec ciągłośc dokumenty złożyłam pod koniec września. W listopadzie kasa wpłynęła normalnie w grudniu też. A decyzji nadal brak. Kilkakrotnie dzwoniłam do nich z zapytaniem o decyzje( chodzi mi o te zaświadczenie) jest mi potrzebne. Pani za kazdym razem tłumaczyła, ze wprowadzają do komputera. No tyle to moze trwać? Zaraz bedzie 4 miesiące.

Gość gość
raczej nie ja na córkę biore tylko zasilek rodzinny narazie i list przyszedl mi juz w listopadzie tzn decyzja ze kase nadal bede dostawac u ciebie cos jest nie tak...

Gość gość
do końca grudnia powinas otrzymac decyzje musisz sie do nich pofatygowac****oprosić o decyzję

Gość gość
idz tam i wygarnij tym leniuchom jak o zasilek zlozyc to 20 razy lataj bo cos brakuje terminu pilnuj bo inaczej nie bedzie ciaglosci mi tez sie nie spieszyli z wydaniem 12 pozycji wciagali 3 tygodnie tak im sie spieszy

Gość gość
a moze chodzil ktos z opieki z decyzjami ale niebylo nikogow domu. ja tak mialam. poszlam i od reki dostalam.

Gość gość
kasa jest. Tzn.ciągłośc. Pieniadze normalnie ida na konto. Ale swistka brak w dalszym ciągu. Jaja sobie robią. Dzwoniłam tam ze sto razy i wciaz ta sama spiewka. Ze wciaz wprowadzają dane do komputera. Nic tylko cholerna biurokracja. I weź tu cos załatw jak c***apiery potrzebne.

Gość gość
moja kolezanka miała zasiłek do 31.10 wniosek złożyła w listopadzie a w grudniu nadpłacili za listopad wiec nie trzeba składać przed czasem by zachować ciagłość