Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niedrogi podkład_poradźcie mamusie

Polecane posty

Gość gość

witam.wracam do pracy, po 3latach siedzenia z dziecmi przrterminowaly mi sie kosmetyki, ja nie maluje sie, a jak trzeba było to starczała próbka z gazety. Nie ukrywam, ze finansowo mamy ciezko, dlatego trzy razy zastanawiam sie nad wydaniem złotówki. Mam 32 lata i cere raczej mieszana, choc nigdy tego nie wiem. Po umyciu wymaga kremu, bo ciągnie, ale tez po kremie zawsze sie błyszczy. Mam przebarwienia po ciazach, pierwsze zmarszczki. Chcialabym podklad dosc kryjacy, raczej matujacy, taki do max. 50zł, ale zeby wlasnie byly to dobrze wydane pieniadze. Dziekuje Wam.

Gość gość
Revlon Colorstay. rewela. moja koleżanka kosmetyczka tego zawsze używa. Ostatnio w superpharm kupiłam na promocji za 41 zł

Gość gość
Jeśli chcesz zaoszczędzić - kupuj na allegro. Masz tam oryginalne kosmetyki, często gęsto o połowę (!!) tańsze niż w drogerii po przecenie. Co do samej marki - każdy fluid inaczej wygląda na każdej twarzy. Ja np używam Max Factora, kosztuje 37 zł i używam go od lat. Ale nie powiem Ci nawet jaki to rodzaj, bo jestem w pracy, a kompletnie nie przywiązuję wagi do nazw :D

Gość gość
Lirene są naprawdę tanie i podobno dobre :)

Gość gość
Ja mam Rimmel Match Perfection kupiłam w Rosmanie na promocji za 25 zł i jestem zadowolona dobrze kryję

Gość gość
Polecam kupic podklad na allegro w probkach, ja kupuje clinique even better, jedna probka 2,50 po otwarciu na dlugo starcza i co wazne nie wysycha.

Gość gość
Ja używam loreala lumi magique. Daje taki świeży wygląd cery, ładnie rozświetla(bez błyszczących drobinek:O), nie tworzy maski. Kupuję go w drogerii za 42 zł. Z tańszych polecam Eveline art scenic podkład kryjący 3 w 1 baza,fluid, korektor (czarna tubka). Ten mocniej kryje ale też jest ok. Za 12 zł...:)

Gość gość
skoro korzystałaś z próbek, to chyba wiesz, jaki podkład C*****ował, przecież musisz sprawdzić na własnej skórze, kosmetyki mogą mieć skrajnie różne recenzje, jedna się nim zachwyca, a druga stwierdzi że do kitu

Gość gość
Joko Virtual, Ideal Cover Make Up, tylko trudno dostać.

Gość gość
Dziekuję. Korzystalam z probek, ale na zasadzie co sie trafiło;) Nic mnie szczegolnie nie zachwycilo do tego stopnia, ze nie pamietam nazw. Popatrze na te Lireny.