Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam! 3 dni temu miałam z chłopakiem swój pierwszy raz, zabezpieczyliśmy się, więc w tej kwestii jest raczej wszystko ok. Jednak później mój chłopak się masturbował i tą samą ręką dotykał mojej pochwy i dotykał do niej penisa. Czy jest możliwość, że jestem w ciąży? Dodam, że byłam w tym czasie 3 dni po okresie, ale okres mam nieregularny, więc nie wiem czy to były dni płodne czy nie.. Obawiam się, ponieważ mam jakieś dziwne bóle brzucha, ale nie podbrzusza.. Pomóżcie.

Gość gość
To ze masz nieregularne miesiaczki to nic, po ostatniej miesiaczce skoro wiesz kiedy ja mialas to latwo wywnioskowac, ze kochaliscie sie w dniu plodne. A swoja droga czemu facet sie sam masturbowal:o co to za facet, co ty za kobita ze facet musi dochodzic z reka.

Gość monisia 21
Jesli 3 dni po okresie do napewno nie, wiec sie nie martw, poza tym w ciaze nie jest tak latwo zajsc, 50% ciaż obumiera samoistnie( okres) . Nie siedz na tym forum i nie czytaj glupot jakie pisza tu dziewczyny bo przez to sie jeszcze bardziej nakrecisz, PS zeby zajsc w ciaze musisz to zrobic w dni plodne i musi dojsc do pelnego wytrysku, przez sam petting nie da sie zajsc w ciaze, jeszcze jak ty mowisz ze jestes 3 dni po okresie!