Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Feith

Operacja plastyczna nosa

Polecane posty

Gość Feith

Witam :) Niedługo planuje sobie zrobić operacje plastyczną nosa. Ogólnie miałam odwiedzić Dr. Szyta w Warszawie ale gdy porównałam ceny z innymi chirurgami to szczerze mówiąc aż się przestraszyłam ;/ Słyszałam i czytałam że jest bardzo dobrym chirurgiem ale chciałabym znaleźć trochę tańszego jednak. Słyszałam że Dr. Edward Lewandowicz z Łodzi jest dobrym lekarzem ale nie mogę znaleźć opinii na jego temat. Ogólnie jestem z Łodzi więc dobrze by było znaleźć lekarza gdzieś tutaj ale jak będzie jakiś dobry i w miarę tani lekarz gdzieś dalej no to lepiej jest jechać i później nie żałować. Podobno dobrym lekarzem jest także Dr. Artur Śliwiński ze Szczecina. Co sądzicie? Kogo polecacie? :)

Gość gość
szczerze ja nie rozgladalam sie za lekarzami a w sumie chcialabym sobie zrobic małą koretkę nosa. Ile takie coś kosztuje? bo zupełnie się nie orientuję? Ile u dr Szczyta i tego z Łodzi ?? Też jestem z Łodzi

Gość gość
ale czy operacja plastyczna pomoże mi skutecznie znaleźć i poznać kobietę?

Gość Feith
Czy ktoś poradzi mi jakiegoś Chirurga plastycznego?

Gość Justynka J
ja mogę polecić dr Lewandowicza, jestem dopiero 2 miesiące po operacji, więc być może to za wcześnie na osąd, ale wiem jak wyglądał mój nos przed i widzę jak wygląda po - choć spuchnięty jeszcze na czubku to jest malutki, krótki i zadarty, a przede wszystkim prosty! za pół roku się okaże jaki będzie ostateczny efekt, ale na tą chwilę jestem bardzo zadowolona :) pozdrawiam!

Gość gość
Również polecam http://www.drchecinski.pl/ robiłam u nich zabieg powiększania piersi, spotkałam się tam z pełnym profesjonalizmem, wytrwałością w tłumaczeniu i sumiennością na każdym etapie naszej współpracy. Jestem przekonana, że z nosem również świetnie sobie poradzą. :)

Gość gość
Głupia jesteś jak but. Idź do laryngologa ponarzekaj że katar że problemy z oddychaniem, że chrapiesz w nocy. Zrobią ci za darmo na kasę chorych. Oczywiście wybierz jakiegoś lekarza prywatnie ale o którym wiesz ze ma podpisane z kasą chorych i że operuje w dobrym szpitalu. Ja robiłam przegrodę na kasę chorych, wybrałam Rzeszów.

Gość gość
Rzeszów szpital na szopena

Gość gość
Ja polecam dr.Jadczaka z MeaClinic, poprawiałam u niego nos w zeszlym roku i jestem mega zadowolona.Poczytaj sobie opinie na znanylekarz.pl