Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poradzic sobie

Polecane posty

Gość gość

W tej pieprzonej szkole śmieją się ze mnie, wytykają palcami, mówią przykre rzeczy. Czasami mam ochotę zabić się i już więcej tego nie przechodzić. Nie słyszeć tego wszystkiego.:-(

Gość gość
a czym jest to spowodowane że się śmieją z Ciebie?

Gość gość
Jestem skromna dziewczyną, nie jestem pięknością.. Nigdy nikomu nie wchodzę w drogę..

Gość gość
to tak jak ja kiedyś w szkole podstawowej, śmiali się ze mnie byłam osobą cichą i nie umiałam wręcz odezwać się jak ktoś mi mówił coś przykrego, ale cieszę się mimo wszystko, bo teraz jestem tak silna psychicznie osobą, że ludzi wręcz się mnie boją. jak ktoś coś mówi złego o mnie to jak odpale mu to się chowa po prostu

Gość gość
Nie wiem jak się zachować. Słyszę wredne komentarze, docinki. Czemu to mnie ciągle spotyka. Nie chce mi się żyć i patrzec na ludzi:-(:-(

Gość gość
Sluchaj znajdz sobie dyskretnego sponsora, daj mu sex on ci kase i kupuj sobie ładne ciuchy, buty, fryzjer,kosmetyki, i wtedy smiac sie niebeda. A jak nie to siedz i placz uzalaj sie nad soba jaka ty biedna. Albo bij sie z nimi

Gość gość
nie martw sie ! Skonczysz szkole i juz nie bedziesz musiala tego przezywac musisz jakos przetrwac

Gość gość
Jeszcze 2 i pół roku muszę chodzic do szkoły, głupie technikum. Wszystko jest p*******