Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nauczyciel ma prawo zabrać moją własność na przerwie

Polecane posty

Gość gość

Jestem w liceum , dziś na przerwie spisywałam pracę domową z chemii z zeszytu kolegi , nagle podeszła do mnie nauczycielka hiszpańskiego ( nie moja ) zapytała czy to mój zeszyt , powiedziałam że tak i mi zabrała..... poprosiłam żeby mi go oddała , a ona odpowiedziała że nie , bo spisuje pracę i powiadomi o tym nauczyciela... nie mam ciekawej sytuacji z chemii , bo jestem zagrożona , jeszcze jedna 1 może mnie pogrążyć , powiedziałam jej o tym z nadzieją że mnie zrozumie , ale zaczęła się śmiać , że mam pecha.. :) z chemii dostałam oczywiście 1 , teraz prawdopodobnie będę musiała pisać poprawkę z 10 działów na półrocze. Im więcej o tym myślę tym bardziej się denerwuje... za 2 tygodnie kończe 18 lat , nie robiła nic złego , nie paliłam , tylko pisałam coś w zeszycie... nikomu nie przekszkadzałam , robiłam to na przerwie , więc nie wiem o co chodzi... Jeszcze nigdy mnie taka sytuacja nie spotkała , tym bardziej że nie spisuje nigdy prac , ale dziś musiałam.

Gość gość
nie mogłaś odpisywać w kiblu? niektóre nauczycielki nie mają powołania i są takimi właśnie sukami dla ludzi więc musisz uważać następnym razem.

Gość gość
SPISYWAŁAM WŁAŚNIE W KIBLU :) Weszła sprawdzić pewnie czy ktoś nie pali , a ja chciałam przepisać jeden podpunkt i oparłam zeszyt o ścianę i spisywałam , bo wszystkie kabiny były zajęte

Gość gość
frajerka z ciebie zwykla i tyle, trzeba bylo sie jakos skitrac jak wchodzila. jak juz spisujesz to z glowa to rob

Gość gość
Oczywiście, że ma prawo zabrać. to był dowód na to, że złamałaś zasady nauki.

Gość gość
Nigdy nie spotkałam się z czymś takim , żeby nauczyciel zabrał mi zeszyt to po 1 ( i nie sądziłam że ma do tego prawo , zazwyczaj jak ktoś spisywał to nauczyciele przymykali na to oko albo się śmiali ) a po 2 jak widziałam że wchodzi do toalety to zaczęłam chować zeszyt , a ona go chwyciła bez pozwolenia

Gość gość
Ale o co Ci chodzi? Boisz się, że nie odda tego zeszytu i go stracisz, czy w czym problem?

Gość gość
jak jestes zagorozona, to sie ucz a nie spisuj po kiblach!!! tak, mogla Ci zabrac ten zeszyt, bo nie postepowalas zgodnie z zasadami obowiazujacymi w szkole i tyle w temacie Ps Sciagac tez trzeba sie nauczyc. Jeszcze duzo sie musisz nauczyc. Wyciagaj wnioski, bedzie Ci latwiej:)

Gość gość
Problem jest w tym , że oddała już zeszyt pani od chemii , i dostałam 1 a teraz musze pisać prawdopodobnie poprawkę przez to... A nauczycielka która mi zabrała ćwiczeniowke nawet mnie nie chciała wysłuchać tylko śmiala się i odparła że mam pecha i mi nie odda zeszytu tylko da go nauczycielowi od chemii I chciałam się dowiedzieć , czy miała prawo zabrać mi zeszyt , skoro to moja własność i chciałam schować go do torby.. Ona mi to po prostu wyrwała , powiedziała ze odda go nauczycielowa Skąd biorą się tacy ludzie , i czemu musze ich spotykać.. Nie rozumiem czy ona nigdy niczego nie spisywała , i czy zatruwanie życia innym sprawia jej ogromną radość... Wiem że to jędza ,i czepia się o wszytsko

Gość gość
Nie. Ty dostałaś 1 dlatego, że spisywałaś, a nie dlatego, że nauczycielka zabrała Ci zeszyt. Coś Ci się chyba miesza.