Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PO ILU DNIACH MOGE ZROBIC TEST

Polecane posty

Gość gość

do stosunku doszlo nad ranem 27 dnia cyklu. cykle trwaja 31-34dni. Test wyjdzie raczej pozytywny czy negatywny? Dodam ze byl to dzien nieplodny.

Gość Felixtus
testy dla blondynek są trochę trudniejsze

Gość gość
Jestem brunetka. Pytam bo nie mam pojecia kiedy test bedzie wiarygodny.

Gość Felixtus
aby test był wiarygodny to musisz dużo szczawiu zjeść, w szczawiu jest dużo żelaza

Gość gość
Za takie odpowiedzi, to dziekuj***ardzo. Okres spoznia mi sie juz pare dni, a staramy sie o dzidziusia. Wyglada na to, ze jedynym rozsadnym rozwiazaniem, to udac sie do mojej pani ginekolog.

Gość gość
Test jest wiarygodny ok tygodnia po zapłodnieniu. Myslę, że jakieś 3 tygodnie po stosunku. Ale albo ci się jajeczkowanie pokręciło albo cud- bo skoro cykle 31 dni... to gdzie ciążą!

Gość gość
Psychika. Dlatego nie masz okresu. a test- obserwuj swoje ciało, jeśli stosunek był z tydzień temu to test nic nie pokaże. Jeśli juz to badania na bete

Gość gość
Po prostu dziwi mnie to spoznienie, wiec moj mezczyzna ludzi sie, ze moze. A jezeli cykl mi sie z jakiegos dziwnego powodu wydluzy, to dni plodne tz?

Gość gość
Ja zaszłam w ciążę właśnie w takim dniu, ale moje cykle były długie i nieregularne. Twoje raczej są regularne z tego co piszesz. Przy drugim dziecku i od początku starań wszystko mi się poprzestawiało w cyklach. Psychika- w końcu nastawialiśmy się na dziecko. W sumie zaszłam w ciążę po ponad roku! Tak więc nie ma zasady.

Gość gość
Dziekuje za pomoc. Jak nie w tym cyklu to postaramy sie w innym. To dopiero poczatek. Pozdrawiam!