Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MĄŻ MNIE DZIŚ UDERZYŁ

Polecane posty

Gość gość
do 19,14,Maskotka a i tak jej oczy wydrapiesz, i nie daj boze byscie były na basenie razem a ona by się topila,wiem ludzki odruch,reki nie podasz

Gość D25D
jak go zdradziłaś to dlaczego tylko raz cię uderzył. dawaj tu męża. podpowiemy jemu co ma robić.

Gość MAS KOT KA
gość MAS KOT KA "a on dostanie w pysk" jesteś debilką, powinien cię zostawić niezrównoważona psychicznie furiatko, skakać z łapami to sobie możesz do mamusi a nie faceta! zly.gif xxx ty jestes za to normalną, kulturalną osobą 🖐️ xxx a co do tego basenu.. hm.. skąd wiesz, że nie podałabym ręki? jeśli chodzi o ludzkie życie zrobiłabym wszystko, by je ratować w miarę moich możliwości... nie ratowałabym tylko mordercy najbliższych, tyle

Gość gość
ostatni wpis,widzisz i tak wp*****l,wiem to podszyw zartowalem,dzieci to dzieci

Gość gość
do 19,25 maskotka czekaj zapale bo za dużo na glowie,no ok,ja ten od basenu,przemyslalem dawno temu ten problem i jednak ta osoba zyje i ja tez zapomialem to prawda ja nie dalem zycia i ja jego nie mam prawa zabrać,no madre jesteś dziewczę,ale na pewno nie wiesz jeszcze jak serce może plakac,pozdrawiam,maskotka a nie glupia

Gość gość
chyba jesteś po trzech żubrach, bo nie bardzo wiem co chciałeś powiedzieć (zaraz usłyszę, że nie umiem czytać ze zrozumieniem;) ), na marginesie.. dziewczęciem nie jestem już spory czas :P

Gość MAS KOT KA
maskotka to ja wyżej

Gość gość
Mnie moj maz chcial uderzyc ale ucieklam (2 lata po slubie ) i juz nigdy nie mial takiej okazji bo to byl koniec mojego malzenstwa. Wolalam zostac sama z 7 mies. dzieckiem.

Gość gość
drada kobiety z arabem arab z nozem do mnie,wiec co maskotko dodrze ze to dawne czasy

Gość gość
chłopaki mowcie jak was baby wkurzyly niech wiedza co saa warte

Gość gość
Hehe najlepsza żona dla Polaka - podporządkowana :D

Gość gość
piszcie smialo dość tego babskiego lamentowania na nas,jak tu czytam to 10%wpisow jest pozytywnych i to pewnie przez bajki,piszcie prawde ja się odwarzylem

Gość gość
do 20 ,19 tak mówisz,pewnie o tej co nie gotuje obiadow a wysyla mezza na chamburgery a może przyokazji sprzedawczyni zje go z nim oj fajnie

Gość gość
Araby czy inne takie to by was kwasem polali albo pozbawili życia za zdradę czy uderzenie męża