Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozowakaczka

Sukienka na studiówkę

Polecane posty

Gość rozowakaczka

hej! ;) Mam do Was takie pytanie. Jak sądzicie czy zwykła czarna sukienka, przed kolano, lekko rozkloszowana, rękawy 3/4, dekolt w łódkę, będzie dobra na studniówkę? Nie będzie ona zbyt prosta? Do tego czarne szpilki, złoty duży pierścionek, złoty naszyjnik i złote paznokcie to będzie dobre rozwiązanie? Włosy będę miała lekko podpięte z tyłu, reszta to puszczone fale, mam włosy prawie po tyłek ;d

Gość gość
ubierz się kochana jak Ci wygodnie :) swoją drogą śmieszy mnie takie strojenie się dla nauczycieli i dla ... kolegów, którzy oglądają p orn usy i nie szanują już dziewczyn, to nie te czasy co 30 lat temu.

Gość rozowakaczka
Stroić się stoję tylko dla jednego wybranka, reszta mnie nie interesuje ;p ale tak tylko chciałam się dowiedzieć czy tak jak będe ubrana będzie dobrze. też nie jestem osobą która lubi się wyróżniać w tłumie i żeby wszyscy się na nią patrzyli ;d

Gość gość
Zamiast pytać na Kafeterii, powinnaś zapytać lepiej koleżanek z klasy jakie mają sukienki (czy długie balowe, czy krótkie, czarne czy kolorowe) i tym się sugerować, bo nie oszukujmy się, fajnie wierzyć w ideały, że ubierasz się tylko dla siebie bla bla bla, ale to też mało komfortowe uczucie ubrać się niestosownie do sytuacji lub też totalnie odstawać od reszty.