Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfnalaseczka

Niepokojące sny

Polecane posty

Gość smerfnalaseczka

Patrzyłam na senniki ale jakoś nie umiem sobie tego połączyć.Więc tak najpierw śnił mi się ząb który miała być do wyrwania bo już i tak prawie sam miał wypaść.Potem węgorz ,który pełzał po podłodze w moim pokoju,w tym samym śnie był mój zmarły ojciec ,wiem ,że zamieniałam się z nim pokojem.Dziś natomiast śniło mi się ,że mieszkam na wekendy w szkole z internatem ,z kilkuosobowym pokoju.Każdą z tych osób znam,jedna to moja dobra koleżanka z czasów szkolnych,drugi to mój przyjaciel,trzecia osoba to gośc który w gimnazjum chodził ze mną do klasy(nigdy się specjalnie nie kumplowaliśmy,nawet o nim nie myślałam od skończeniu szkoły),oraz moja siostra z papaierosem(przyrodnia dużo starsza,nie akceptuje mnie ,toteż nie utrzymujemy żadnych kontaktów) i w tym śnie wsiadała z tą koleżanką do windy i jak wysiadałyśmy to winda zaczęła spadać.Dziwne te sny ,czy ktoś pomoże mi to zinterpretować

Gość smerfnalaseczka
Dodam tylko ,że w tym śnie o internacie czułam ,że wszyscy tam mieli do mnie negatywne nastawienie czyli przyjaciel,koleżanka i tak dalej...

Gość gość
Wiem ze spadanie czy schodzenie po schodach w dół tłumaczy się jako znak by zajrzec w siebie, w swoją podswiadomość. Może ukrywasz tam negatywne emocje do którejs z osób, która Ci się sniła? Ojca? przyrodniej siostry? Może czas to przerwać, wybaczyc coś

Gość gość
A węgorz, który mógł być tez wężem symbolizuje źle życzace Ci osoby w otoczeniu. takie, które udaja, że sa w porządku

Gość smerfnalaseczka
Wszystko jak tak czytam według sennika to oznacza jakieś nieszczęście:(

Gość stara modelka bez związku
nie baw się w senniki to jest okultyzm uwierz w moc Boga, który Ciebie stworzył a nie w sny...

Gość rozwódkaaaa
osoby przewijające się we śnie należy interpretować indywidualnie, ale wypadające zęby to raczej kiepski znak. Miej się na baczność, może ktoś chce cie ostrzec.

Gość gość
A idże idże... Czasami snią się nam różne pierdoły. Odpuść...przypadek.... A myśląc o tym sama się nakręcasz i znowu Ci się coś przysni

Gość smerfnalaseczka
Pytam o znaczenie bo raczej nigdy nie miałam snów,a przynajmniej ich nie pamiętałam.Od końca grudnia te wszystkie pamiętam aż za dobrze

Gość rozwódkaaaa
sny są często prorocze, nie należy takich ignorować, chociaż zazwyczaj niewiele możemy zrobić. Mozna nauczyc się odróżniac zwyczajne marzenia senne od sygnałów podświadomości lub bliskich zmarłych. Gdy śnia nam się zmarli bardzo często chcą nam coś przekazać. Są często sny symboliczne, które chcą nam coś przekazać i znam kilka symboli, ale niestety senniki sa tu bezużyteczne - podobnie jak internetowe horoskopy.