Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niezręczna sytuacja w sklepie

Polecane posty

Gość gość

Kilka tygodni temu kupiłam notes w jednym z hipermarketów. Do tej pory wyjmowałam go z torebki i zostawiałam w samochodzie i brałam go tylko do pracy. Dziś się bardzo śpieszyłam i poszłam właśnie do tego hipermarketu z tym notesem. Zapłaciłam za zakupy w kasie samoobsługowej i przy przekraczaniu bramki zaczęła piszczeć. Pani mi sprawdziła zakupy i stwierdziła, że wszystko się zgadza, wózek pchnęła pierwszy i bramka nie zapiszczała ale gdy ja przechodziłam bramka zaczęła wyć. Sama dobrowolnie pokazałam, ze w torebce nic nie mam schowane i że być może bramka wyje przez ten notes (i autentycznie tak było bo gdy notes zostawiłam to normalnie przeszłam). Oczywiście notes mi oddali i puścili ale wzrok ludzi bezcenny. Czy komuś się zdarzyła podobna sytuacja?

Gość gość
chyba każdy tak kiedyś miał. Mnie też coś raz piszczało, musiałam iść z ochroniarzem na zaplecze i wyjąć wszystko z torby. Okazało się, że piszczał krem nivea, który dostałam od kolegi, bo miał tą naklejkę, nie wiem jak to się fachowo nazywa. Ochroniarz ją oderwał i mnie puścili ;)

Gość Felixtus
w tym notesie jest nadal kod sklepowy lub producenta, poszukaj pomiędzy okładkami